Fursecuri cu unt de Macadamia cu afine uscate
Cookie-urile de unt de Macadamia cu afine uscate sunt un fără lactate și vegetarian desert. O porție conține 77 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 30. Mergeți la magazin și ridicați zahăr granulat, zahăr brun, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Crăciun va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Fursecuri Cu Unt De Macadamia Cu Afine Uscate, Fursecuri cu unt de Macadamia cu afine uscate, și Fursecuri cu fulgi de ovăz cu afine uscate și fistic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Așezați nucile într-un robot de bucătărie; procesați până se omogenizează (aproximativ 2 minute), răzuind părțile laterale ale bolului o dată.
Combinați untul de macadamia, 1/2 cană de zahăr granulat și zahărul brun într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză medie.
Adăugați vanilie și ou; bate bine.
Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Combinați făina, bicarbonatul de sodiu, sarea și nucșoara măcinată, amestecând cu un tel.
Adăugați amestecul de făină în amestecul de zahăr; bate la viteză mică doar până se combină (amestecul va fi foarte gros). Se amestecă afine tocate. Se răcește 10 minute.
Împărțiți aluatul răcit în 30 de porții egale; rulați fiecare porție într-o bilă.
Puneți 1 lingură de zahăr granulat într-un castron mic. Apăsați ușor fiecare bilă în zahăr; așezați fiecare bilă, cu zahărul în sus, pe o foaie de copt acoperită cu hârtie pergament.
Apăsați ușor partea superioară a fiecărui cookie cu o furculiță. Scufundați furculița în apă; apăsați ușor din nou partea superioară a fiecărui cookie pentru a forma un model încrucișat.
Așezați 15 fursecuri pe fiecare dintre cele 2 foi de copt.
Coaceți fursecurile, 1 foaie de copt odată, la 375 timp de 9 minute sau până devin aurii.
Scoateți cookie-urile din tigaie; se răcește pe un suport de sârmă. Repetați procedura cu cookie-urile rămase.