Fursecuri cu unt în pat

Cookie-urile de unt Off-to-pat este un vegetarian rețetă cu 48 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 47 calorii. Pentru 4 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta funcționează cel mai bine ca un desert, și se face în jurul 5 ore. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Epicurious. Un amestec de sare, zahăr granulat, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați Triple Umplute M & M Ciocolata Chip Cookie-Uri, Toffee Cookie-Uri & Unt De Arahide Cupa Cookie-Uri, Prăjituri surpriză sănătoase cu unt de arahide (fursecuri Brownie Fudgy cu un centru de unt de arahide!), și Unt Rumenit Unt De Arahide Fulgi De Ovăz Biscuiți Cu Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă făina și sarea într-un castron.
Bateți împreună untul și zahărul granulat cu un mixer electric la viteză medie-mare într-un castron mare până la palid și pufos. Reduceți viteza la minim, apoi adăugați amestecul de făină în 3 loturi, amestecând și continuați să amestecați până când aluatul se reunește în aglomerări. Adunați aglomerări pentru a forma un aluat, apoi apăsați aluatul cu mâinile ușor înfăinate într-un bușten neted de 1 1/4 inci grosime pe o suprafață de lucru foarte ușor făinată. Se răcește, învelit în folie de plastic, cel puțin 1 oră.
Puneți rafturile cuptorului în treimile superioare și inferioare ale cuptorului și preîncălziți cuptorul la 350 F. Liniați 2 foi mari de copt cu hârtie pergament.
Tăiați buștenul răcit transversal în felii groase de 1/4 inch și aranjați felii la o distanță de aproximativ 1/2 inch pe foi de copt.
Ungeți ușor blaturile de fursecuri cu smântână, apoi presărați generos cu zahăr turbinado.
Coaceți fursecurile, schimbând poziția foilor la jumătatea coacerii, până când marginile sunt aurii palide, 12 până la 15 minute în total. Se răcește pe foi pe rafturi.
* Jurnalul de aluat poate fi răcit, învelit bine în folie de plastic, până la 3 zile sau congelat, învelit în plastic și folie, 1 lună (dezghețați la frigider doar până când aluatul poate fi feliat).* Cookie-urile păstrează 4 zile într-un recipient etanș la temperatura camerei.