Fursecuri Cu Stafide De Dovleac
Cookie-urile cu stafide de dovleac sunt un fără lactate și vegetarian rețetă cu 36 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 114 calorii. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați bicarbonat de sodiu, piure de dovleac solid, zahăr de cofetari și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 73 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 19%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Fursecuri Condimentate Cu Dovleac-Stafide, Fursecuri Cu Fulgi De Ovăz Cu Dovleac-Stafide, și Plăcintă Cu Dovleac Condiment Fulgi De Ovăz Stafide Cookie-Uri.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți foile de prăjituri.
Într-un castron mediu, cremă scurtarea și zahărul până se omogenizează.
Adăugați oul și vanilia; se amestecă până devine pufos. Se amestecă dovleacul. Cerneti impreuna faina, bicarbonatul de sodiu, sarea, condimentul placintei cu dovleac si scortisoara; se amestecă în amestecul de dovleac. La final, amestecați stafidele și nucile.
Aruncați aluatul de prăjituri îngrămădind linguri pe foile de prăjituri pregătite.
Coaceți timp de 10 până la 12 minute în cuptorul preîncălzit, prăjiturile trebuie să fie maro deschis în jurul marginilor.
Periați cu glazura de condimente și transferați-o pe rafturi pentru a se răci.
Pentru a face glazura de condimente, amestecați zahărul cofetarilor cu 2 linguri de apă caldă până când nu mai există bulgări. Se amestecă 1/2 linguriță de scorțișoară. Dacă glazura este prea groasă, adăugați puțină apă.