Fursecuri Cu Rozmarin-Fructe De Pădure
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 669 calorii. Pentru 96 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de afine, zahăr brun ferm, rozmarin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 45 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Carne de porc rozmarin cu sos de fructe de padure, Frigarui de pui de rozmarin cu sos de fructe de padure, și Fursecuri cu fructe de pădure și fursecuri cu cremă.
Instrucțiuni
Bateți primele 4 ingrediente la viteză medie cu un mixer electric până devine pufos.
Adăugați ouă, câte 1, bătând doar până se amestecă după fiecare adăugare.
Se amestecă împreună făina și următoarele 2 ingrediente; se adaugă treptat la amestecul de unt, bătând doar până se omogenizează după fiecare adăugare. Se amestecă afine, rozmarin și coajă de portocală.
Formați aluatul în 4 bușteni (aproximativ 2 inci în diametru); înfășurați fiecare buștean în folie de plastic. Se răcește 8 ore până la 3 zile.
Preîncălziți cuptorul la 35
Tăiați fiecare buștean în felii groase de 1/4 inch; așezați pe foi de copt tapetate cu hârtie pergament.
Coaceți 8 până la 12 minute sau până se rumenesc ușor.
Scoateți din foile de copt pe rafturile de sârmă și răciți complet (aproximativ 20 de minute).