Fursecuri Cu Ghimbir-Lămâie

Fursecuri Cu Ghimbir-Lămâie
Cookie-urile cu ghimbir-lămâie ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 40. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 82 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Pentru 11 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați coaja de lămâie, albușul de ou, nucșoara măcinată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Cu o lingură scor de 9%, acest fel de mâncare este improvabil. Rețete similare includ Fursecuri Cu Ghimbir-Lămâie, Cookie-Uri Pinwheel, și Ciocolată-Nuci Pinwheel Cookie-Uri.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti aluatul de ghimbir, puneți 1/4 cană de unt și zahăr brun într-un castron mediu; bateți cu un mixer la viteză medie până se combină bine (aproximativ 3 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
UntUnt
GhimbirGhimbir
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
2
Adăugați melasă și gălbenușul de ou; bate până se omogenizează bine. Cântăriți sau lingurați ușor 6 uncii (aproximativ 1 1/3 căni) făină în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
MelasăMelasă
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
3
Combinați 6 uncii de făină, ghimbir și următoarele 4 ingrediente (prin ienibahar); se amestecă cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
IenibaharIenibahar
GhimbirGhimbir
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Adăugați amestecul de făină în amestecul de unt; bate la viteză mică doar până se combină. Înfășurați aluatul în folie de plastic; se răcește 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
5
Pentru a pregăti aluatul de lămâie, așezați 5 linguri de unt și zahăr granulat într-un castron mediu; bateți cu un mixer la viteză medie până se omogenizează (aproximativ 3 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
UntUnt
AluatAluat
LămâieLămâie
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
6
Adăugați albușul de ou; bate până se omogenizează. Bateți în coajă și vanilie. Cântăriți sau lingurați ușor 6 uncii (aproximativ 1 1/3 căni) făină în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
VanilieVanilie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
7
Combinați 6 uncii de făină și 1/4 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
8
Adăugați amestecul de făină în amestecul de unt; bate la viteză mică doar până se combină. Înfășurați aluatul în folie de plastic; se răcește 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
9
Desfaceți aluatul de ghimbir.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GhimbirGhimbir
AluatAluat
10
Rulați aluatul de ghimbir între foile de folie de plastic într-un dreptunghi de 13 x 8 1/2 inch (grosime de 3/16 inch); Se răcește 10 minute. Desfaceți aluatul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GhimbirGhimbir
AluatAluat
LămâieLămâie
RolaRola
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
11
Rulați aluatul de lămâie între foile de folie de plastic într-un dreptunghi de 13 x 9 inch (grosime de 3/16 inch); Se răcește 10 minute. Stivați cu grijă aluatul de ghimbir deasupra aluatului de lămâie, lăsând o margine de 1/2 inch de-a lungul unei margini lungi. Începând cu partea lungă fără margine, înfășurați aluatul, moda jeleu. Marginile de etanșare (nu sigilați capetele rolei). Acoperiți cu folie de plastic; congelați 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GhimbirGhimbir
AluatAluat
JeleuJeleu
LămâieLămâie
RolaRola
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
12
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
13
Desfaceți aluatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
14
Tăiați cu un cuțit ascuțit în 40 de felii (aproximativ 1/4 inch grosime). Remodelați rundele, dacă este necesar. Aranjați feliile la o distanță de 1 inch pe foile de copt căptușite cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuțitCuțit
15
Coaceți, câte 1 lot, la 350 timp de 8 până la 9 minute sau până când se fixează și se rumenesc ușor. Se răcește pe rafturi de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții40
Scor De Sănătate0
Revista