Fursecuri Cu Fulgi De Ovăz Cu Dovleac-Stafide
Această rețetă face 10 porții cu 149 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Dacă 47 cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., cookie-urile de ovăz cu dovleac-stafide ar putea fi uimitoare vegetarian rețetă pentru a încerca. 897 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de sirop de arțar, făină de patiserie, stafide și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Fursecuri Cu Stafide Cu Fulgi De Ovăz Cu Dovleac De Mere, Plăcintă Cu Dovleac Condiment Fulgi De Ovăz Stafide Cookie-Uri, și Cupcakes Cu Stafide Cu Fulgi De Ovăz Cu Dovleac.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 177°.Ungeți o foaie de biscuiți sau tapetați cu hârtie pergament și lăsați-o deoparte. Într-un castron mare, combinați dovleacul, arțarul, zahărul, banana și laptele fără lapte. Într-un castron mediu, combinați ovăzul, făina, bicarbonatul de sodiu și condimentul de plăcintă cu dovleac împreună și apoi transferați-l în amestecul umed. Se amestecă de câteva ori, apoi se adaugă stafidele. Continuați să amestecați până se combină. Poate părea prea uscat inițial, dar continuă să mângâie, se va încorpora perfect. Aruncați linguri pe o foaie de biscuiți unsă și coaceți 10 până la 15 minute, sau până când sunt ferme la atingere și asemănătoare primăverii.Informații Nutriționale
20gfibre dietetice2. 40gzahări18. 10gproteine2. 60g