Fursecuri Cu Ciocolată Cu Dovleac
Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. O porție conține 161 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, scorțișoară măcinată, piure de dovleac și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 251 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Fursecuri cu ciocolată cu dovleac și Brownies cu cheesecake cu condimente de dovleac, Cookie-Uri De Ciocolată Cu Dovleac M&M, și Fursecuri Cu Dovleac Cu Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 177° și tapetați foile de copt cu hârtie pergament.
Bateți împreună dovleacul, zahărul, uleiul vegetal, vanilia și oul într-un castron mare . Într-un castron separat, amestecați împreună făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, scorțișoara măcinată și sarea.
Adăugați amestecul de făină în amestecul de dovleac și amestecați până se combină.
Se amestecă chipsurile de ciocolată.
Luați linguri mari pline de aluat și aruncați-le pe foaia de prăjituri, la aproximativ 2 inci distanță. Când ați terminat, încercați să modelați aluatul pentru a semăna cu un cookie. Aluatul de fursecuri trebuie să fie rotund, plat și neted, asemănător aproape de produsul copt finit, deoarece fursecurile nu se răspândesc prea mult în timpul coacerii și se vor ridica. Vă ajută să lucrați cu aluatul dacă mâinile sunt proaspăt spălate și ușor umede.
Coaceți timp de aproximativ 10 minute sau până când se rumenesc ușor și ferm. Aluatul pentru biscuiți va avea aproape aceeași dimensiune și formă ca prăjiturile finite, deoarece aluatul nu se răspândește prea mult.