Fursecuri Cu Cartofi
Această rețetă servește 36 și costă 17 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 154 calorii. 220 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți lapte, zahăr, ou plus gălbenuș de ou și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Unt Maro Cartofi Chip Ciocolată Chip Cookie-Uri, Chewy Cartofi Chip Ciocolată Chip Cookie-Uri, și Ciocolată Chip Cartofi Chip Cookie-Uri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Mutați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 325 F. Într-un castron mediu amestecați făina, sarea și bicarbonatul de sodiu. Pune deoparte.
Într-o cratiță medie adăugați unt și topiți-l la foc mediu, învârtindu-l ocazional în tigaie până începe să se rumenească. Asigurați-vă că urmăriți cu atenție untul, deoarece poate arde rapid.
Scoateți untul de pe foc și transferați-l în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu accesoriul cu palete.
Adăugați zahăr brun și zahăr alb și amestecați la viteză mică până se omogenizează, răzuind părțile laterale ale bolului, după cum este necesar.
Adăugați oul, gălbenușul, extractul de vanilie și laptele, amestecând până se combină bine.
Adăugați amestecul de făină și amestecați la viteză mică până când se combină, având grijă să nu amestecați prea mult. Se amestecă chipsurile de ciocolată.
Pregătiți foi de copt cu hârtie pergament. Scoateți linguri rotunjite de aluat, distanțându—le la aproximativ 1 1/2 până la 2 inci pe tigaie-ar trebui să puteți încadra o duzină de fursecuri pe tigaie. Apăsați în jos bilele de aluat pentru a aplatiza, apoi apăsați ușor 1 sau 2 lingurițe de chipsuri de cartofi zdrobite deasupra aluatului pentru biscuiți.
Coaceți până când marginile se rumenesc, 13 până la 15 minute.
Scoateți din cuptor și lăsați fursecurile să se răcească pe tigaie timp de 5 până la 10 minute, apoi mutați fursecurile într-o grătar pentru a se răci complet. A se păstra într-un recipient etanș până la 3 zile. (A se vedea nota de mai sus)