Cookie-urile de caise și nuci cu glazură Amaretto ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 142 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 24. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 49 de minute. 160 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână lichior de migdale, zahăr de cofetărie, scorțișoară măcinată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 16%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Fursecuri cu caise și nuci cu glazură Amaretto, Biscuiți Cu Caise Amaretto, și Amaretto caise fulgi de ovăz Cookie-uri pentru # Cookielicious pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru fursecuri: într-un castron mare, bateți untul, zahărul, vanilia, scorțișoara și sarea cu un mixer electric până când sunt ușoare și pufoase, aproximativ 2 minute. Bateți în ou. Se amestecă făina până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scorțișoară
Cookie-uri
Vanilie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Sare
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
2
Se amestecă caisele, migdalele și nucile de pin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci De Pin
Caise
Migdale
3
Transferați aluatul pe o foaie de folie de plastic și formați-l într-un buștean, de aproximativ 12 inci lungime și 1 1/2 inci în diametru. Înfășurați aluatul în plastic și dați-l la frigider timp de 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
4
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. tapetați 2 foi de copt grele cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Foaie De Copt
Cuptor
5
Tăiați buștenul de aluat transversal în felii groase de 1/4 până la 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
6
Transferați fursecurile pe foile de copt pregătite, distanțându-le uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
7
Coaceți până când prăjiturile sunt aurii în jurul marginilor, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
8
Transferați cookie-urile într-o grătar pentru a se răci complet înainte de glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Glazură
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
1
Așezați zahărul cofetarilor într-un bol mediu de amestecare. Bateți treptat lichiorul cu aromă de migdale, până când amestecul are o consistență stropitoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Lichior
Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De Amestecare
Bateti
2
Așezați grătarul peste o foaie de copt. Folosind o lingură sau o furculiță, stropiți fursecurile cu glazura, permițând orice exces de glazură să picure pe foaia de copt. Lăsați glazura să se stabilească înainte de servire, aproximativ 30 de minute.