Fulgi De Ovăz Sirop De Arțar Briose
Fulgi de ovăz sirop de arțar Briose ia aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 3G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 222 calorii. Pentru 58 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Această rețetă de la Allrecetes are 64 de fani. Acesta funcționează bine ca un mic dejun. Un amestec de jumătate și jumătate, zahăr brun, scorțișoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lacto ovo vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 27%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Încearcă Făină de ovăz cu slănină și sirop de arțar, Făină de ovăz cu slănină și sirop de arțar, și Fursecuri cu sos de mere cu fulgi de ovăz cu glazură de sirop de arțar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți cupele pentru brioșe sau tapetați cu căptușeli pentru brioșe de hârtie.
Într-un castron mare, cremă împreună unt și zahăr brun. Bateți în sirop de arțar, ou, smântână și vanilie.
Într-un castron separat, amestecați făina, ovăzul, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, sarea și scorțișoara. Amestecați amestecul de făină în amestecul de ouă suficient de mult pentru a încorpora. Puneți aluatul în cupe de brioșă pregătite.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 15 până la 20 de minute.
Scoateți din tigăi și așezați-le pe o grătar pentru a se răci înainte de servire.