Fulgi De Ovăz Melasă Chipsuri
Fulgi de ovăz melasă chipsuri este un vegetarian desert. Această rețetă servește 90. O porție conține 135 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Un amestec de făină, bicarbonat de sodiu, ovăz de modă veche și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Chipsuri De Melasă, Melasă-chipsuri de ghimbir, și Fulgi De Ovăz pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, smântână unt și zahăr până la lumină și pufos.
Adăugați ouă, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare. Bateți în melasă și vanilie.
Combinați făina, praful de copt, scorțișoara, sarea și bicarbonatul de sodiu; adăugați treptat la amestecul cremos și amestecați bine.
Transferați într-un castron mai mare, dacă este necesar. Se amestecă ovăzul și nucile pecan.
Picătură de linguri 2 în. în afară pe foi de copt unse.
Se coace la 375 la 10-12 minute sau până când marginile sunt ferme. Se răcește timp de 3 minute înainte de a se scoate pe rafturile de sârmă.