Brownies de cafea Fudgy ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. Această rețetă vegetariană servește 32 și costă 24 de cenți pe porție. O porție conține 148 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime. 333 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați scorțișoară, extract de vanillan, pudră de espresso instant și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de Epicurious. Este un ieftin rețetă pentru fanii mâncării americane. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 de ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Fudgy Mocha negrese cu cafea burniță, Fudgy Brownies {Gândiți-Vă: Brownies De Casă Ca Mixul În Cutie!}, și Fudgy Negrese pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preincalziti cuptorul la 350 de grade F cu rack in mijloc. Unt și făină o tigaie de copt de 13 pe 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Cuptor
2
Topiți untul și ciocolata cu pudră de espresso într-o cratiță grea de 3 litri la foc mic, amestecând până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Espresso Instant
Ciocolata
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Tigaie Cu Sos
3
Se ia de pe foc și se răcește până la călduț.
4
Bateți zahărul și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vanilie
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
5
Bateți ouăle 1 la un moment dat până când amestecul este lucios și neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
6
Bateți împreună făina, scorțișoara și sarea, apoi amestecați în amestecul de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Scorțișoară
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
7
Întindeți aluatul în tigaie și coaceți până când o culegere de lemn introdusă în centru iese cu firimituri aderente, 25 până la 30 de minute. Se răcește complet înainte de tăiere.