Fudge Picant De Dovleac
Fudge picant de dovleac necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 193 calorii. Această rețetă servește 36 și costă 34 de cenți pe porție. 114 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Un amestec de dovleac, unt, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 13%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Supă de dovleac pesto de salvie de usturoi prăjită cu semințe de dovleac prăjite picante, Dovleac Fudge, și Dovleac Fudge pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ungeți o tigaie de 9x13 inch și puneți-o deoparte.
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F (150 de grade C). Aranjați migdalele pe o foaie de prăjituri și puneți-le în cuptor pentru a prăji. Se amestecă frecvent. Nu arde.
Se scoate din cuptor și se lasă deoparte.
Într-o cratiță grea, combinați zahărul, untul, laptele, dovleacul și condimentele; aduceți la fierbere, amestecând continuu. Continuați să fierbeți la foc mediu până când amestecul ajunge la 234 grade F (118 grade C) pe un termometru cu bomboane, aproximativ 10 minute.
Se ia de pe foc. Se amestecă chipsurile de butterscotch. Când chipsurile sunt topite, adăugați cremă de marshmallow, nuci și vanilie.
Se amestecă până se amestecă bine.
Se toarnă imediat amestecul de butterscotch în tigaia pregătită.
Răspândiți uniform. Se răcește la temperatura camerei.
Se taie în pătrate și se păstrează la frigider într-un recipient etanș.