Fudge De Nalbă De Arahide
Această rețetă fără gluten servește 48 și costă 26 de cenți pe porție. O porție conține 175 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați ciocolată de copt, lapte evaporat, arahide prăjite uscate și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Mocha Nalba Fudge, Cookie-Uri Acoperite Cu Fudge-Nalbă, și Fursecuri De Nalbă Cu Fudge Sărutate Cu Mentă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Căptușiți fundul și părțile laterale ale tigaiei de 13x9 inci cu folie, lăsând 1 inch de folie deasupra pe 2 părți opuse ale tigaiei; ungeți folia cu unt. Într-un castron mediu, amestecați untul de arahide și zahărul pudră până se omogenizează bine. Formați în bile de 24 (1 inch).
Așezați bilele uniform în tigaie căptușită cu folie.
Într-o cratiță de 5 până la 6 litri, gătiți untul, zahărul granulat și laptele evaporat la foc mediu-mare, amestecând continuu, până când zahărul este dizolvat.
Se încălzește până la fierbere completă, amestecând constant. Reduceți căldura la mediu. Se fierbe neacoperit fără agitare 3 minute.
Se amestecă 3 căni de marshmallows până se topesc.
Adăugați chipsuri de ciocolată, ciocolată dulce și ciocolată neîndulcită, amestecând rapid până când toată ciocolata este topită și amestecul este neted. Se amestecă vanilia. Se toarnă rapid amestecul peste bilele de unt de arahide în tigaie. Apăsați arahide și marshmallows rămase în partea de sus a fudge. Se răcește complet, aproximativ 1 1/2 ore.
Folosind mânere din folie, ridicați fudge de la tigaie la tăiere; îndepărtați folia de pe părțile laterale ale fudge-ului.
Tăiați în 8 rânduri cu 6 rânduri.