Frunze De Struguri Cu Quinoa, Creveți Și Sfeclă
Frunze de struguri cu Quinoa, creveți și sfecla ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 53 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime per portie. Această rețetă servește 24. Pentru 56 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați apă, capere ambalate cu sare, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 77%. Rețete similare includ Turcia & Quinoa Frunze De Struguri Umplute, Frunze De Struguri, și Frunze De Struguri.
Instrucțiuni
Tăiați tulpinile frunzelor de struguri și orice coaste centrale dure, păstrând frunzele intacte. Selectați cele mai mari 24 de frunze. Dacă este necesar, potriviți 2 frunze mai mici împreună pentru a face 1 mare.
Într-o cratiță mică, acoperiți quinoa cu apă și aduceți la fierbere.
Adăugați un vârf de sare, acoperiți și gătiți la foc mic timp de 12 minute.
Se ia de pe foc și se lasă să stea, acoperit, timp de : 5 minute. Pufați quinoa.
Într-o cratiță mică cu apă clocotită, fierbeți creveții până la fiert, aproximativ 1 minut. Cu o lingură pliată, transferați-le pe o farfurie pentru a se răci, apoi tăiați creveții pe jumătate pe lungime.
Adăugați sfecla în apă și fierbeți până se înmoaie, aproximativ 20 de minute; adăugați mai multă apă dacă este necesar pentru a menține sfecla acoperită.
Scurgeți sfecla și lăsați-o să se răcească, apoi curățați-o și tăiați-o în zaruri de 1/4 inci.
Puneți caperele într-un castron, acoperiți cu apă și înmuiați timp de 3 minute, apoi scurgeți și clătiți. Tăiați grosolan caperele.
Într-o tigaie mică, prăjiți semințele de chimen la foc moderat până când sunt parfumate, aproximativ 30 de secunde.
Transferați semințele pe o suprafață de lucru pentru a se răci, apoi tocați fin.
Puneți semințele de chimen într-un bol și amestecați caperele, pătrunjelul, sucul de lămâie, uleiul, usturoiul și coaja de lămâie.
Într-un castron mare, combinați quinoa, creveții și sfecla.
Se adaugă pansamentul, se condimentează cu sare și piper și se amestecă bine.
Întindeți 6 frunze de struguri pe o suprafață de lucru.
Așezați o lingură rotunjită de umplutură de quinoa lângă capătul tulpinii fiecărei frunze. Îndoiți partea inferioară a frunzelor în sus și peste umplutură, apoi rotiți-le, apăsând ferm și plierea în lateral.
Transferați rulourile pe un platou mare, cu cusătura în jos. Repetați cu frunzele de struguri rămase și umplutura. Refrigerați rulourile, dar lăsați-le să revină la temperatura camerei înainte de servire.
Faceți înainte: frunzele de struguri umplute pot fi refrigerate peste noapte.