Fructeer condimentat
Spiced Fruit Bowl ar putea fi doar rețeta fără gluten, fără lactate, paleolitică și lacto ovo vegetariană pe care ați căutat-o. Pentru 1,12 USD per porție , această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2 g de proteine , 1 g de grăsimi și un total de 127 de calorii . Această rețetă servește 12. Această rețetă este apreciată de 1 bucătari și bucătari. Această rețetă de la Taste of Home necesită ienibahar, sare, piersici și jumătăți de pere. Funcționează cel mai bine ca aperitiv și se face în aproximativ 20 de minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 41% . Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Brioșe cu turtă dulce cu un bol condimentat , Brioșe cu turtă dulce condimentată cu un bol și Bol cu fructe pepene verde .
Instrucțiuni
Scurgeți sucul de la piersici și pere într-o cratiță; pune fructe deoparte.
Adăugați oțet și sare la sucuri.
Puneți scorțișoară, ienibahar și cuișoare pe o grosime dublă de stofă; ridicați colțurile de pânză și strângeți cu sfoară pentru a forma o pungă.
Puneți în cratiță. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 10 minute.
Se ia de pe foc; se răcește timp de 15 minute.
Într-un castron mare, combinați piersicile, perele și strugurii.
Adăugați sucuri și punga de condimente. Acoperiți și lăsați la frigider timp de 12 ore sau până la 3 zile, amestecând ocazional. Aruncați punga de condimente înainte de servire.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Antipasti in meniu? Încercați să asociați vinul spumant și spumosul rosé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Ai putea încerca NV Paques et Fils. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 36 de dolari pe sticlă.
![NV Paques et Fils]()
NV Paques et Fils
Un roz pal foarte frumos. Parfumată cu cireșe și hortensie. Un trandafir plin de spirit cu capsuni tarta pe gust si aciditate vinovata in final, este rafinat si sofisticat, dar deloc snooty. Un vin de brunch perfect. Valoare excelentă.