Fructe Crocante
Fruit Crisp este un vegetarian desert. Această rețetă servește 8 și costă 22 de cenți pe porție. O porție conține 172 calorii, 1g de proteine, și 8g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de făină, unt, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Fructe Crocante, Crisp Cu Șase Fructe, și Fructe Crocante pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Așezați șase ramekine pe o foaie de copt și puneți-le deoparte.
Într-un castron mare, aruncați ușor fructele, zahărul și coaja de lămâie și lăsați să se odihnească timp de 5 minute.
Într-un castron mediu, combinați făina, ovăzul, sarea, zahărul brun, nucile și untul. Folosind mâinile sau o lingură, aruncați ușor pentru a amesteca ingredientele și apoi frecați amestecul împreună pentru a transforma untul în bucăți de mărimea nucului.
Împărțiți fructele între ramekine, împachetându-le ușor. Împărțiți toppingul de streusel de ovăz și nuc între ramekins, împachetând o movilă consistentă deasupra fiecăruia.
Coaceți chipsurile de fructe până când streuselul se rumeneste, 18 până la 20 de minute.
Lăsați să se odihnească cu 10 minute înainte de servire.