Fritto Misto Emiliano (Mixed Fry Emilia Style) ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Această rețetă face 12 porții cu 1964 calorii, 66g de proteine, și 165g de grăsime fiecare. Pentru $ 8.93 pe portie, această rețetă acoperă 61% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână nucșoară, dovlecei pentru copii, muschi de miel și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 80%. Încercați Fritto Misto Emiliano (Fry Mixt Stil Emilia), Fritto Misto, și Fritto Misto pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru a pregăti aluatul, într-un castron mare, combinați făina, uleiul de măsline și suficient lapte pentru a forma un aluat oarecum slăbit. Se condimentează cu sare și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Pentru a pregăti smântâna prăjită, combinați ouăle și zahărul și bateți până când gălbenușurile devin galben pal. Între timp, aduceți laptele aproape la fierbere, scoateți-l de pe foc și turnați jumătate din el în amestecul de gălbenușuri, amestecând constant. Întoarceți amestecul de ouă și lapte în tigaie cu restul de lapte și, continuând să bateți, amestecați amestecul de făină/amidon de porumb. Gatiti la foc mare, amestecand acum cu o lingura de lemn, pana cand amestecul incepe sa se ingroase. Se amestecă coaja de lămâie și vanilia, se ia de pe foc și se lasă să se răcească într-un vas cu suprafață largă care a fost așezat deasupra unei băi de gheață. Odată ce crema s-a răcit, întindeți-o pe o farfurie mică, ușor unsă, cu laturile înalte. Odată ce crema s-a solidificat, scoateți-o cu grijă de pe farfurie și rotiți-o în firimiturile de pâine la care s-au adăugat migdale măcinate. Treceți-l prin ouăle bătute, apoi din nou prin amestecul de pesmet și migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Nonpareils Argintii
Ciocolate Cu Lapte Hershey®'s Kisses®
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
Pâine Cu Nuci și Stafide
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Vermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
Biscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Roșii Feliate, Opțional
3
Pentru a face crochetele de fazan, într-un castron mare, combinați carnea mărunțită, prosciutto, Gruyere și un vârf de nucșoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prosciutto
Ghimbir Conservat
Gruyere
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Se amestecă cu mâinile pentru a aduce ingredientele împreună, dar nu se amestecă prea mult. Formați amestecul în quenelles de 2 linguri și treceți prin firimiturile de pâine, ouăle bătute și din nou prin firimiturile de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
5
Faceți spiedini din vițel, ficat, miel și creier, alternând tipul de carne pe fiecare băț. Înmuiați fiecare spiedino în aluat, scuturând excesul, apoi rulați fiecare frigăruie prin firimiturile de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Mazare Decojita, Optional
Apă Pentru A Permite
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Crackers Asortați Sau Chipsuri De Pita
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
6
Într-o oală cu față înaltă, încălziți uleiul de măsline la 375 de grade F. lucrând în loturi, prăjiți crema, crochetele de fazan, spiedini, dovleceii, capacele de ciuperci și merele din ulei până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
1 Cană De șalote, Tocate
Ghimbir Conservat
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
3 3/4 Linguri De Făină Universală
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
7
Se scoate cu o lingură cu fante, se sare în timp ce se scurge pe o farfurie tapetată cu prosoape de hârtie și se servește, aranjat pe un platou, cu pătrunjelul într-o garnitură și pene de lămâie.