Fritters de Crab cu salată de plante și Meyer Lemon a Orleans
Crab Fritters cu salata de plante medicinale și Meyer Lemon a Arrokuloli ar putea fi doar vasul lateral pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 4 și costă $1.58 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 34G de grăsime, și un total de 328 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați maioneză, eșalotă, frunze de busuioc și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Meyer Salată De Lămâie-Crab, Salată de Crab cu lămâie Meyer, andive și Nasturel, și Zucchini Crab Fritters Cu Grapefruit Aioli pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți maioneza într-un castron mic.
Bateți sucul de lămâie, coaja de lămâie, muștarul și oțetul. Treceți treptat în ulei. Condimentează după gust cu sare și piper. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperi; rece. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire.)
Bateti galbenusurile de ou și CR fra FRA în castron mic pentru a se amesteca.
Combinați carnea de crab, arpagicul, șalota și pătrunjelul tocat într-un castron mediu. Se amestecă ușor ciupercile și amestecul de gălbenușuri. (Se poate face cu 2 ore înainte. Acoperiți amestecul de crab și răciți.)
Bateți albușurile de ou într-un castron mediu până se înțepenesc, dar nu se usucă; pliați în amestec de crab. Topiți untul într-o tigaie mare și grea la foc mediu. Pentru fiecare fritter, aruncați 1/4 din amestecul de crab (aproximativ 1/2 cană) în tigaie, distanțând movilele.
Se presară fiecare cu sare și piper și se aplatizează ușor. Gatiti prajiturile pana cand fundul se rumeneste, aproximativ 3 minute. Întoarceți prăjiturile. Gatiti pana cand fundul se rumeneste si prajiturile sunt fierte, cu aproximativ 3 minute mai mult. Între timp, bateți uleiul și sucul de lămâie într-un castron mediu pentru a se amesteca. Se condimentează cu sare și piper.
Transferați prăjiturile pe farfurii. Top fiecare fritter cu dollop de aioli.
Așezați salata de ierburi alături și serviți.