Frittata picantă de porumb cu roșii și Scallions este o fără gluten și vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 352 calorii. Pentru $1.78 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 11 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de piper, unt, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Frittata picantă de porumb cu roșii și Scallions, Frittata de primăvară fără lactate cu ridichi și Scallions, și Ouă Cu Scallions Și Roșii.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Setați un raft pe raftul superior al cuptorului și preîncălziți la 450 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Plus Mai Mult Pentru Garnitură (1 Cană De Caramel, Plus 1 Linguriță De Floare De Sal)
3
Într-o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mare, încălziți 2 linguri de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Lipii Naan, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Salam Tare, Tăiat Julienne
4
Se adaugă roșiile și se sotează 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
5
Adăugați porumbul, coriandrul, ceapa verde, usturoiul și jalapeno și sotati încă 2 minute sau până când usturoiul este parfumat și amestecul se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%
Lime, Suc, Plus Felii Pentru Garnitură
Ceapă Galbenă, Tăiată Cubulețe Mici, Aproximativ 1/4 Cană
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
6
Transferați legumele pe o farfurie și lăsați să se răcească câteva minute. Se condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Livre Cartofi Mici Yukon Sau Albi, Tăiați în Jumătate
Cartofi Yukon Sau Albi, Tăiați în Jumătate
7
Într-un castron mare, condimentați ouăle cu sare și piper. Bateți-le ușor cu o furculiță, suficient cât să amestecați albușurile și gălbenușurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Livre Cartofi Mici Yukon Sau Albi, Tăiați în Jumătate
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Cum Ar Fi M&M's
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Picanți, Fără Semințe și Tăiați Cubulețe (recomandat: Peppadew)
8
Adăugați legumele răcite și untul rece și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Yukon Sau Albi, Tăiați în Jumătate
(65 Fursecuri)
9
Ștergeți tigaia cu un prosop de hârtie și puneți-o la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Salam Tare, Tăiat Julienne
10
Adăugați restul de 2 linguri de ulei, învârtindu-l în jurul și în sus pe părțile laterale ale tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Lipii Naan, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Salam Tare, Tăiat Julienne
11
Adăugați amestecul de ouă și legume și amestecați ușor cu spatele unei furculițe fără a atinge fundul și părțile laterale ale tigaiei. Acoperiți tigaia, reduceți focul și gătiți timp de 1 până la 2 minute sau până când fundul frittatei începe să se fixeze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Yukon Sau Albi, Tăiați în Jumătate
Cum Ar Fi M&M's
Echipamente pe care le vei folosi
Salam Tare, Tăiat Julienne
12
Scoateți capacul și transferați tigaia pe raftul superior al cuptorului și coaceți până se rumenesc și se umflă, aproximativ 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Plus Mai Mult Pentru Garnitură (1 Cană De Caramel, Plus 1 Linguriță De Floare De Sal)
Salam Tare, Tăiat Julienne
13
Glisați frittata pe un platou de servire, tăiați-o în pene și serviți imediat sau răciți și serviți la temperatura camerei.