Frittata picantă și brânză de ouă și roșii

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați oul picant și brânzos și Frittatanul de roșii. Această rețetă face 4 porții cu 152 calorii, 20g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru $1.39 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți conserve de roșii, brânză cheddar, ouă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal, FODMAP prietenos și vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 46%. Rețete similare includ Vinete prăjite picante, roșii și Ricotta Frittata, Porumb Cheesy picant și baie de roșii, și Roșii picante Barramundi Bisque și brânză de usturoi Flatbread.
Instrucțiuni
Preîncălziți broilerul cuptorului și setați suportul cuptorului la aproximativ 6 centimetri de sursa de căldură. Pregătiți o tigaie sigură pentru cuptor cu spray de gătit și puneți-o la foc mediu.
Bateți albușurile, ouăle și 1/2 cană de brânză Cheddar împreună într-un bol. Gătiti amestecul de ouă în tigaia fierbinte până când fundul ouălor devine opac, aproximativ 1 minut. Acoperiți tigaia cu un capac și gătiți până când ouăle sunt aproape setate, încă 4 până la 5 minute.
Întindeți roșiile tăiate cubulețe cu ardei iute și brânza rămasă peste ouă.
Mutați tigaia în cuptor și gătiți sub broiler până când ouăle termină setarea și brânza este complet topită, 2 până la 3 minute. Lăsați frittata să se odihnească cu 5 minute înainte de feliere pentru a servi.