Frittata de ciuperci și spanac cu brânză de capră
Ciuperci și spanac Frittata cu brânză de capră ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 179 calorii, 13g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,86 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, ciuperci de buton, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza înlocuitorul de ou, puteți urma acest fel principal cu Tort De Afine ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 85%, acest fel de mâncare este remarcabil. Încercați Ciuperci sălbatice și brânză de capră Frittata, Ciuperci, Harissan și brânză de capră Frittata, și Ciuperci Harissa & Brânză De Capră Frittata pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Combinați cartofii, 2 lingurițe de ulei de măsline, 1/2 linguriță de piper negru proaspăt măcinat și 1/4 linguriță de sare într-un bol mediu. Apăsați cartofii în părțile inferioare și în sus ale unei plăci de plăcintă de 10 inci, acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 375 timp de 10 minute.
Încălziți restul de 1 linguriță de ulei într-o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Adăugați ciupercile și ceapa în tigaie; sotati timp de 6 minute sau pana cand se inmoaie.
Adăugați restul de 1/2 linguriță de piper, restul de 1/4 linguriță de sare, spanac, cimbru și usturoi; gătiți 3 minute sau până când spanacul se ofilește. Se răcește ușor; se amestecă înlocuitorul de ouă și brânza.
Se toarnă amestecul de ciuperci peste amestecul de cartofi.
Coaceți la 375 timp de 30 de minute sau până când este setat. Se răcește 5 minute; se taie în 6 pene.