Frittata cu sparanghel si ardei rosu
Frittata cu sparanghel și ardei roșu durează aproximativ 45 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6 și costă 1,77 USD per porție. O porție conține 290 de calorii , 20 g de proteine și 14 g de grăsimi . Funcționează bine ca fel principal destul de ieftin. Vă este adus de Taste of Home. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten . Mergeți la magazin și luați sulițe de sparanghel, frunze de busuioc, lapte și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. În general, această rețetă câștigă un scor bun cu lingură de 49% . Rețete similare includ frittata cu sparanghel și Asiago , frittata cu parmezan cu sparanghel și frittata cu ceapă de primăvară și sparanghel .
Instrucțiuni
Așezați sparanghelul pe o foaie de copt neunsă; stropiți cu 1/2 linguriță ulei.
Coaceți la 400° timp de 10-12 minute sau până când se înmoaie, amestecând o dată.
Într-un castron mare, bateți ouăle, albușurile, laptele, parmezanul, sare și piper; puse deoparte.
Încălziți 2 linguri de ulei într-un recipient de 12 inchi. tigaie rezistenta la cuptor la foc mediu.
Adăugați cartofii și apăsați ușor. Gatiti, neacoperit, timp de 6-7 minute sau pana ce fundul devine maro auriu.
Stropiți cu uleiul rămas; întoarce.
Se toarnă amestecul de ouă peste cartofi. Acoperiți și gătiți timp de 9-11 minute sau până aproape se fixează. Aranjați sparanghel și ardei roșu deasupra.
Se presară cu busuioc și piper brânză Jack.
Se prăjesc la 3-4 inchi de la căldură timp de 2-3 minute sau până când ouăle sunt complet întărite.
Se lasa sa stea 5 minute.