Frittata cu Pancetta și mentă
Frittata cu Pancettan și mentă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.76 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 279 calorii, 15g de proteine, și 23g de grăsime pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați pancetta, sare, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Frittata Cu Pancettan Și Mentă, Frittata Cu Șalotă Și Pancetta, și Pancetta Și Frittata Verde.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare antiaderentă rezistentă la carne la foc mediu.
Se adauga pancetta si ceapa si saut pana se inmoaie ceapa, aproximativ 10 minute.
Bateți ouăle, 1/4 cană de apă, sare și piper într-un castron mediu pentru a amesteca.
Se toarnă ouăle în tigaie cu ceapă și pancetta. Se amestecă 1 minut.
Adăugați 1/2 cană de mentă tocată; se amestecă 30 de secunde. Reduceți căldura la minim și gătiți fără a amesteca până aproape gata, aproximativ 10 minute.
Se fierbe frittata doar până la fermă, aproximativ 1 minut. Folosind spatula ca ajutor, transferați frittata pe platoul de servire.
Se presara cu restul de 2 linguri de menta tocata.
Tăiați frittata în pene și serviți.
* Pancetta, slănină italiană vindecată în sare, este disponibilă pe piețele italiene și în cazul deli la multe supermarketuri.