Fripturi Steakhouse
Steakhouse Steaks durează aproximativ 1 oră și 50 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 2 și costă 13,01 USD per porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 1723 de calorii , 63 g de proteine și 160 g de grăsime per porție. Această rețetă este pe placul a 47 de bucătari și bucătari. Funcționează bine ca fel principal. Va fi un succes la evenimentul tău de Ziua Îndrăgostiților . Un amestec de brânză roquefort, arpagic, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Vă este adus de Foodnetwork. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 0% . Acest scor este foarte rău (dar încă se poate repara). Rețete similare sunt Fripturi de vită cu ciuperci prăjite și vinaigretă de vin roșu , Fripturi cu boia de ardei și coriandru cu salsa de portocale și coriandru și Fripturi cu pesto, roșii și brânză feta .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Încinge o tigaie mare, bine condimentată, din fontă, la foc mare, până când este foarte fierbinte, timp de 5 până la 7 minute.
Între timp, uscați fripturile cu un prosop de hârtie și ungeți-le ușor cu ulei vegetal.
Combinați floarea de sal și ardeiul spart pe o farfurie și rulați fripturile în amestec, apăsând ușor pentru a acoperi uniform toate părțile.
Când tigaia este gata, adăugați fripturile și prăjiți-le uniform pe toate părțile timp de aproximativ 2 minute pe fiecare parte, pentru un total de 10 minute.
Acoperiți fiecare friptură cu o lingură de unt, dacă folosiți, și puneți tigaia la cuptor. Gătiți fripturile până când ajung la 120 de grade F pentru rare sau 125 de grade F pentru mediu-rare pe un termometru cu citire instantanee. (Pentru a testa fripturile, introduceți termometrul lateral pentru a vă asigura că testați de fapt mijlocul fripturii.)
Scoateți fripturile într-un platou de servire, acoperiți strâns cu folie de aluminiu și lăsați să se odihnească la temperatura camerei timp de 10 minute.
Se serveste fierbinte cu Sos Roquefort de Arpagic in parte.
Aduceți smântâna grea la fierbere într-o cratiță mică cu fund greu la foc mediu-înalt. Gatiti la fierbere mic, amestecand din cand in cand, pana cand amestecul devine gros si cremos, aproximativ 20 de minute.
Se ia tigaia de pe foc, se adauga branza, sarea, piperul si arpagicul si se bate rapid pana se topeste branza.