Fripturi din Kansas City cu sos de homar B Saucarnaise
Fripturi din Kansas City cu sos de homar B Caucarnaise ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și primară servește 6 și costă $10.48 pe portie. O porție conține 1168 calorii, 90g de proteine, și 89G de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați apă, căței de usturoi, unt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher grosieră, puteți urma acest fel principal cu Granolan dulce sărat și iaurt de nucă de cocos {Sugar Rush Gift Edition # 4} ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Sos BBQ în stil Kansas City, Sos De Grătar Din Kansas City, și Sos De Grătar Din Kansas City.
Instrucțiuni
Gatiti homar în oală mare de fierbere apă sărată 13 minute. Folosind clești, transferați homarul pe foaia de copt cu margini. Se răcește ușor. Răsuciți ghearele; rezervați pentru o altă utilizare. Răsuciți coada. Răzuiește orice tomalley verde. Folosind foarfece de bucătărie, tăiați corpul și picioarele în bucăți de 2 inci și puneți-le într-un castron mediu.
Tăiați carnea de coadă din coajă; adăugați coajă în castron cu corpul și picioarele.
Tăiați carnea pe lungime în 4 benzi, apoi transversal în bucăți de 1/4 inch.
Așezați carnea într-un castron mic, acoperiți și răciți.
Topiți 1/2 cană de unt într-o oală mare grea la foc mediu-mic.
Adăugați șalotă feliată, usturoi și chile; gatiti pana cand sunt parfumate, aproximativ 5 minute.
Adăugați bucăți de coajă de homar și amestecați 5 minute. Creșteți căldura la mediu.
Adăugați restul de 1/2 cană de unt, câte 1 lingură, amestecând până se topește între adaosuri.
Adăugați paprika; se amestecă pentru a se amesteca. Se strecoară untul într-un castron mediu, apăsând pe solide în strecurătoare pentru a elibera tot untul. Aruncați solidele în filtru.
Lăsați untul de homar să se răcească la temperatura camerei. (Carnea de homar și untul pot fi preparate cu 1 zi înainte. Acoperiți untul și răciți. Întoarceți untul de homar la temperatura camerei înainte de a continua.)
Combinați oțetul, șalota tocată și caperele într-o cratiță medie. Se fierbe la foc mare până se evaporă aproape tot lichidul, aproximativ 1 minut.
Bateți gălbenușurile, sucul de lămâie și 1 lingură de apă într-un castron mediu.
Așezați vasul peste cratița cu apă care abia fierbe.
Bateți constant până când amestecul este gros, aproximativ 3 minute. Opriți căldura.
Bateți untul de homar în 6 adaosuri.
Se amestecă amestecul de șalotă și tarhonul. Condimentează după gust cu sare și piper. Se amestecă carnea de homar rezervată. Se condimentează cu sare și piper. Păstrați sosul de homar B saucarnaise peste apă caldă.
Preîncălziți broilerul. Frecați fripturile cu sare și piper kosher grosier. Se fierbe până se gătește până la coacerea dorită, aproximativ 6 minute pe parte pentru mediu-rar (5 minute pe parte dacă este dezosată).
Se serveste cu sos de homar B saucarnaise.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Robert Mondavi Napa Merlot cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Robert Mondavi Napa Merlot]()
Robert Mondavi Napa Merlot
Aromele multidimensionale ale vinului provin din struguri cultivați în terroiruri distincte din Valea Napa, inclusiv Carneros, cerbi Leap și Oakville districte. Tehnicile tradiționale, inclusiv drojdiile native, macerarea extinsă, îmbătrânirea în butoaie de stejar francez și îmbutelierea fără filtrare, au sporit complexitatea vinului. Acest vin este delicios, cu multe intrări și brânzeturi. Una dintre perechile noastre preferate de mâncare este curcanul prăjit cu umplutură de ciuperci sălbatice și nuci. Friptura de miel, frecată cu ierburi aromate și condimente, sau coapsa de porc la grătar se căsătorește perfect cu aromele delicioase ale vinului.