Fripturi De Ton La Grătar Cu Salată De Cartofi Și Fasole Verde
Fripturile de ton la grătar cu salată de cartofi și fasole verde ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 7.91 pe portie, această rețetă acoperă 58% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 697 calorii, 54g de proteine, și 36g de grăsime. Această rețetă servește 4. Dacă aveți la îndemână cartofi, frunze de busuioc, nuci de pin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort cu sirop de lămâie cu fructe de pădure și cremă de caș de lămâie ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 38 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Fripturi de coaste la grătar frecate cu condimente cu salată de fasole verde și roșii Cherry, Salată de ton, cartofi și fasole verde, și Salată de cartofi Herby, fasole verde și ton.
Tunan în meniu? Încercați să vă împerecheați cu vinul Merlot, Pinot Noir și rosul. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Ai putea încerca La Jota Howell Mountain Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 99 de dolari pe sticlă.