Fripturi de ochi cu coaste cu marinadă de soia și ghimbir

Fripturi de ochi cu coaste cu marinadă de soia și ghimbir
Fripturi Rib ochi cu o soia și ghimbir marinata ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $ 7.31 pe portie. O porție conține 683 calorii, 60g de proteine, și 41G de grăsime. Este perfect pentru valentin zi. Dacă aveți la îndemână sos de piper, ghimbir, pudră de muștar și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până bere ai putea urma acest curs principal cu Cupcakes Guinness, Whisky Și Cremă Irlandeză ca desert. 111 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Fripturi de ochi cu coaste cu marinadă de soia și ghimbir, Sticky Ghimbir Soia Glazurate De Pui, și Marinada BBQ pentru fripturi.

Instrucțiuni

1
Într-un bol de amestecare de dimensiuni medii, combinați sosul de soia, siropul de arțar, usturoiul, rădăcina de ghimbir, pudra de muștar, uleiul de susan și sosul Tabasco; se amestecă bine pentru a se amesteca. Acum adăugați bere și amestecați ușor pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De MuștarPudră De Muștar
Sos TabascoSos Tabasco
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Un Plic De 28 G De Mix De Ciocolată CaldăUn Plic De 28 G De Mix De Ciocolată Caldă
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M'sBomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
2
Pregătiți fripturile marcând orice zone exterioare grase pe friptură cu un cuțit (acest lucru împiedică fripturile să se onduleze la grătar).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
3
Puneți fripturile într-o farfurie și turnați marinata. Folosind o furculiță, faceți găuri în fripturi, astfel încât marinada să pătrundă în fripturi. Întoarceți fripturile și repetați găurile de perforare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
PunchPunch
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
4
Acoperiți cu folie sau folie transparentă și lăsați să se marineze la frigider cel puțin 1 oră sau mai mult. De asemenea, puteți refrigera și marina peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
5
Pregătiți și preîncălziți grătarul la foc mare.
6
Așezați fripturile direct pe grătar și căutați o parte timp de aproximativ 15 secunde. Întoarceți fripturile și gătiți timp de aproximativ 5 minute, apoi întoarceți și gătiți încă 5 minute pentru mediu-rare, în funcție de grosime. Testați pentru coacere tăind în mijlocul fripturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care îl puteți încerca este Tinga Rio Reserve Merlot. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
Tinga Rio Reserve Merlot
Tinga Rio Reserve Merlot
De culoare roșu rubiniu, cu note de zmeură și căpșuni pe nas. Condimentele dulci au venit pe palat din stejarul francez și American, iar palatul se termină cu taninuri rotunde moi. Certificat Vegan durabil și certificat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții4
Scor De Sănătate31
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista