Fripturi de muschi de vita hranite cu iarba cu ciuperci feliate saut
Fripturile de carne de vită hrănite cu iarbă, cu ciuperci saut, ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 265 calorii, 28G de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $5.71 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Dacă aveți la îndemână fripturi de filet de vită, sos de soia, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Fripturi de muschi de vita hranite cu iarba cu ciuperci feliate saut, Fripturi de filet de vită cu ciuperci prăjite și vinetă de vin roșu, și Friptură Filet de muschiulet de vita cu ciuperci saut feliate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați șalotă; saut 3 minute sau până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă
3
Adăugați cimbru, 1/8 linguriță sare, piper roșu zdrobit și ciuperci; saut 6 minute sau până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
4
Adăugați usturoi; saut 2 minute. Se amestecă vinul și sosul de soia; gatiti 15 secunde sau pana cand lichidul aproape se evapora. Se amestecă pătrunjelul; se acoperă și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
5
Încălziți o tigaie la grătar la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Presărați fripturi cu 1/2 linguriță sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
7
Adăugați fripturi în tigaie; gatiti 3 minute pe fiecare parte sau pana la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
8
Lăsați să stea 5 minute.
9
Se servește cu amestec de ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
10
Notă de vin: pentru a contrasta slăbiciunea cărnii de vită hrănite cu iarbă, serviți-o cu un roșu plin de corp, moale. Multe soiuri ar funcționa, dar structura și adâncimea cabernet Sauvignon au o afinitate specială cu carnea de vită. Încercați vârful Gheizer Cabernet Sauvignon 2005 din Valea Alexander din California. Este o fura la $ Karen MacNeil
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Matanzas Creek Alexander Valley Merlot cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.