Fripturi de flanc de rotiță

Dacă aveți aproximativ 40 de minute de petrecut în bucătărie, fripturile Pinwheel Flank ar putea fi o rețetă minunată fără gluten, fără lactate și 30 de rețete de încercat. Această rețetă servește 6 și costă 2,51 USD per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28 g de proteine , 18 g de grăsimi și un total de 298 de calorii . Va fi un succes la evenimentul tău de Ziua Îndrăgostiților . 55 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de condimente, oțet de vin roșu, sos Worcestershire și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Taste of Home. Funcționează bine ca fel principal prietenos cu bugetul. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 52% . Acest scor este destul de bun. Încercați Fripturile Pinwheel ,Fripturile Easy Pinwheel cu spanac și cremă de brânză și Fripturile la grătar cu glazură de rozmarin-balsamic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați friptura orizontal de pe o parte lungă până la 1/2 inch din partea opusă. Deschideți carnea astfel încât să stea plată; acoperiți cu folie de plastic. Aplatizați la 1/4-inch. grosime.
Scoateți plasticul și lăsați-l deoparte.
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați uleiul, oțetul, condimentele italiene, sosul Worcestershire, pudra de usturoi, 1 linguriță de piper și sare condimentată; adauga friptura. Sigilați punga și întoarceți-o pentru a acoperi; pune la frigider peste noapte.
Scurgeți și aruncați marinata.
Combinați slănina, usturoiul, pătrunjelul, ceapa, sarea și piperul rămas; se presară peste friptură până la 1 inch de margini. Cu boabele cărnii mergând de la stânga la dreapta, rulați în stil jeleu; cravată cu sfoară de bucătărie la 1 inch. intervale.
Tăiați în șase 1-1/4 inci. rulouri.
Umeziți un prosop de hârtie cu ulei de gătit; folosind clești cu mâner lung, acoperiți ușor grătarul. Grătiți rulouri de friptură, acoperite, la foc mediu sau coaceți la 4-6 inchi de foc timp de 5-7 minute pe fiecare parte sau până când carnea ajunge la starea dorită (pentru mediu-rar, un termometru ar trebui să indice 145°; mediu, 160° ; bine făcut, 170°).
Tăiați și îndepărtați sfoara înainte de servire.
Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon, Malbec, Sangiovese
Pinot Noir, Merlot și Cabernet Sauvignon sunt alegerile mele de top pentru Flank Steak. Corpul ușor al Pinot noir este grozav pentru bucăți slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosuri cu carne, tocane și alte mâncăruri cu mai multe ingrediente și perechi de malbec tanic corpolent cu bucăți grase și grătar. Vinul Pinot Noir Barefoot Cellars cu 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Barefoot Cellars Vin Pinot Noir]()
Barefoot Cellars Vin Pinot Noir
Barefoot Pinot Noir este fructat și elegant, cu arome încântătoare de fructe roșii și lavandă care excită înainte de prima înghițitură! Notele subtile de stejar ridică aromele de cireșe și zmeură Bing. Bucurați-vă de finisajul persistent și mătăsos.