Fripturi de conopidă cu gust de măsline și sos de roșii

Fripturile de conopidă cu gust de măsline și sos de roșii necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 196 calorii, 9g de proteine, și 14g de grăsime. 225 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. Funcționează bine ca o garnitură la un preț rezonabil. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Un amestec de roșii prune, ulei de măsline, roșii uscate la soare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o scor spectaculos spoonacular de 99%. Încercați Fripturi de conopidă cu gust de măsline și sos de roșii, Fripturi De Conopidă Cu Gust De Măsline Și Sos De Roșii, și "Fripturi" de conopidă cu gust de măsline și sos de roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Îndepărtați frunzele și tăiați capătul tulpinii conopidei, lăsând miezul intact.
Așezați conopida cu fața în jos pe o suprafață de lucru. Folosind un cuțit mare, feliați conopida în patru fripturi de 1/2""din Centrul conopidei (unele flori se vor desface; rezervă). Se toacă finsuficiente flori libere pentru a măsura 1/2 cană.
Transferați buchețelele tocate într-un castron mic șiamestecați cu măsline, roșii uscate la soare, 1 lingurăulei, pătrunjel și suc de lămâie. Condimentează gustulcu sare și piper.
Preîncălziți cuptorul la 400.
Încălziți 1 lingură de măslineulei într-o tigaie mare, rezistentă la cuptor, la foc mediu-mare. Lucrând în 2 loturi,gătiți fripturile de conopidă până se rumenesc,aproximativ 2 minute pe fiecare parte, adăugând lingură Uleila tigaie între loturi.
Transferați fripturila o foaie mare de copt cu margini. Reserveskillet. Prăjiți conopida până se înmoaie, aproximativ15 minute.
Între timp,întoarceți tigaia la mediu-marecăldură și adăugați căței de usturoi și roșii, cu o parte tăiată în jos. Gatiti pana cand rosiile sunt rumenite; întoarceți roșiile și transferațiskillet la cuptor cu conopidă. Prăjiți usturoiși roșiile până se înmoaie, aproximativ 12 minute.
Transferați usturoiul, roșiile și 1/2 lingură de ulei într-un blender; pur și simplu până se omogenizează. Condimentează cusare și piper. Împărțiți sosul de roșii întreplăci.
Așezați 1 friptură de conopidă pe fiecare farfurie;lingura se bucură.
Serviți cald sau în camerătemperatură.
195 calorii, 14 g grăsimi, 15 g carbohidrați