Fripturi cu ochi de coastă cu unt de fistic și sparanghel
Fripturile Rib-Eye cu unt de fistic și sparanghel ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, primară și דל פחמימות,ă servește 4 și costă $3.97 pe portie. O porție conține 468 calorii, 27G de proteine, și 38g de grăsime. Un amestec de piper, sparanghel, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru ziua valentin. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 54%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Fripturi Ribeye Cu Unt De Fistic Și Sparanghel, Fripturi de ton cu crustă de fistic, și Fripturi de ton cu crustă de fistic.
Instrucțiuni
Dacă sunteți în camping, faceți acest lucru înainte de a pleca de acasă: Învârtiți fisticul și rucola într-un robot de bucătărie până când sunt tocate.
Adăugați unt și învârtiți până se omogenizează, răzuind în interiorul bolului, după cum este necesar.
Transferați într-un recipient mic și răciți.
Încălziți un grătar pe cărbune sau pe lemne la înălțime (450 până la 550; puteți ține mâna de 5 in. deasupra grătarului de gătit doar 2 până la 4 secunde). Înveliți fripturile și sparanghelul cu ulei și condimentați cu sare și piper. Fripturi la grătar, întorcându-se o dată, până când se face așa cum doriți, 6 până la 15 minute pentru mediu-rar. Sparanghel la grătar în ultimele minute, întorcându-se o dată, până când este fraged.
Transferați totul pe o tăietură, fripturi de păpușă cu unt și cort cu folie.
Lăsați să se odihnească 5 minute. Feliați fripturile și serviți cu sparanghel.
* Dacă nu puteți găsi fistic nesărat, folosiți unt nesărat pentru a echilibra nucile sărate.
Faceți înainte: unt de fistic, până la 1 săptămână, răcit.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptură în meniu? Încercați să împerecheați cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Maddalena Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![Maddalena Merlot]()
Maddalena Merlot
Maddalena Merlot oferă arome de fructe coapte și condimente de stejar cu note de vanilie și anason. Aromele de fructe coapte includ prune strălucitoare și zmeură. Aromele de fructe salută palatul, iar taninurile moi încadrează textura proaspătă care acoperă gura.