Friptura suculentă a lui Willy

Friptura suculentă a lui Willy
Friptura suculentă a lui Willy ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 819 calorii, 47G de proteine, și 54g de grăsime fiecare. Pentru $ 6.3 pe portie, această rețetă acoperă 37% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Este adus la tine de Toțiretete. 5 persoane au considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 35 de minute. valentin zi va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de usturoi, sos worcestershire, sos de piper pe bază de oțet și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până suc de portocale ai putea urma acest curs principal cu Sherbert de prune cu suc de portocale și vin de prune ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este extraordinar. Încercați Friptură Suculentă, Friptură Suculentă La Cuptor, și Friptură Super Suculentă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați sucul de portocale, sosul de salată, sosul Worcestershire, sosul de ardei iute și usturoiul. Strângeți punga pentru a se amesteca bine. Ar trebui să aveți o marinată maro frumoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Sos FierbinteSos Fierbinte
Sos De SalatăSos De Salată
Suc De PortocaleSuc De Portocale
MarinadaMarinada
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
2
Puneți fripturile în pungă cu marinata și sigilați. La frigider timp de 2 până la 5 ore, întorcându-se ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
FripturăFriptură
3
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură mare. Când grătarul este fierbinte, ungeți ușor grătarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
4
Așezați fripturile pe grătar și condimentați blaturile cu sare și piper după gust. Ungeti cu marinata. Gatiti aproximativ 5 pana la 7 minute, apoi intoarceti si sareti, piperati si ungeti din nou. Gratar pentru aproximativ 7 sau 8 minute mai mult, sau la doneness dorit. Nu întoarceți fripturile din nou. Temperatura internă trebuie să fie de cel puțin 145 grade F (63 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
MarinadaMarinada
PiperPiper
FripturăFriptură
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
5
Lăsați fripturile să stea 5 minute înainte de tăiere, pentru a preveni scurgerea sucurilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
6
Încălziți marinada rămasă la fiert într-o cratiță mică. Utilizați ca sos de friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De FripturăSos De Friptură
MarinadaMarinada
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Imnul Estate Merlot Mt. Veeder Napa Valley vin cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 99 de dolari pe sticlă.
Imnul Estate Merlot Mt. Vin Veeder Napa Valley
Imnul Estate Merlot Mt. Vin Veeder Napa Valley
cireș negru, condiment, bogat
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 35 m.
Porții4
Scor De Sănătate42
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista