Friptura suculentă a lui Willy

Friptura suculentă a lui Willy ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 819 calorii, 47G de proteine, și 54g de grăsime fiecare. Pentru $ 6.3 pe portie, această rețetă acoperă 37% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Este adus la tine de Toțiretete. 5 persoane au considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 35 de minute. valentin zi va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de usturoi, sos worcestershire, sos de piper pe bază de oțet și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până suc de portocale ai putea urma acest curs principal cu Sherbert de prune cu suc de portocale și vin de prune ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este extraordinar. Încercați Friptură Suculentă, Friptură Suculentă La Cuptor, și Friptură Super Suculentă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați sucul de portocale, sosul de salată, sosul Worcestershire, sosul de ardei iute și usturoiul. Strângeți punga pentru a se amesteca bine. Ar trebui să aveți o marinată maro frumoasă.
Puneți fripturile în pungă cu marinata și sigilați. La frigider timp de 2 până la 5 ore, întorcându-se ocazional.
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură mare. Când grătarul este fierbinte, ungeți ușor grătarul.
Așezați fripturile pe grătar și condimentați blaturile cu sare și piper după gust. Ungeti cu marinata. Gatiti aproximativ 5 pana la 7 minute, apoi intoarceti si sareti, piperati si ungeti din nou. Gratar pentru aproximativ 7 sau 8 minute mai mult, sau la doneness dorit. Nu întoarceți fripturile din nou. Temperatura internă trebuie să fie de cel puțin 145 grade F (63 grade C).
Lăsați fripturile să stea 5 minute înainte de tăiere, pentru a preveni scurgerea sucurilor.
Încălziți marinada rămasă la fiert într-o cratiță mică. Utilizați ca sos de friptură.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Imnul Estate Merlot Mt. Veeder Napa Valley vin cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 99 de dolari pe sticlă.
![Imnul Estate Merlot Mt. Vin Veeder Napa Valley]()
Imnul Estate Merlot Mt. Vin Veeder Napa Valley
cireș negru, condiment, bogat