Friptură Tocată

Friptură Tocată
Această rețetă servește 20 și costă 42 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 57 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați sos de grătar original, usturoi, filet măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Friptură Tocată Cochetă, Friptură Ușor Tocată, și Friptură Tocată, Sos De Ciuperci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți grătarul la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
Se amestecă carnea, ceapa, usturoiul și piperul. Formați în chiftele ovale de 4 (1/2 inch grosime).
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
PiperPiper
CarneCarne
3
Grătare la grătar 5 min.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4
Periați cu 2 linguri. sos de grătar; întoarce-te. Grătar 5 min. sau până la coacere medie (160F).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De GrătarSos De Grătar
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Scoateți chiftelele de pe grătar. Completați uniform cu sosul de grătar rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De GrătarSos De Grătar
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume

Echipamente

DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții20
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista