Friptură Salisbury, piure de cartofi și mazăre

Friptura Salisbury, piureul de cartofi și mazărea ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 10 porții cu 347 calorii, 8g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru 82 cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Un amestec de piper, sarea condimentată a lui lawry, jumătate și jumătate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Friptură Salisbury cu piure de cartofi, Piure de cartofi cu mazăre și mentă, și Piure De Cartofi Cu Mazăre Și Scallions.
Instrucțiuni
Curățați și tăiați cartofii în bucăți care au în general aceeași dimensiune. Aduceți o oală mare cu apă la foc mic și adăugați cartofii. Aduceți la fierbere și gătiți timp de 30 până la 35 de minute. Când sunt gătite, furculița ar trebui să alunece cu ușurință în cartofi fără rezistență, iar cartofii ar trebui să se destrame aproape, dar nu în totalitate.
Scurgeți cartofii într-o strecurătoare mare. Când cartofii s-au terminat de scurs, puneți-i înapoi în oala uscată și puneți oala pe aragaz. Puneți cartofii la foc mic, lăsând să scape tot aburul, înainte de a adăuga toate celelalte ingrediente.Opriți aragazul și adăugați 1 bețișoare de unt, un pachet de 8 uncii de cremă de brânză și aproximativ o cană de jumătate și jumătate. Mash, mash, mash! Apoi, adăugați aproximativ linguriță de sare de condimente Lawrys și o linguriță de piper negru.Se amestecă bine și se pune într-un vas de copt de dimensiuni medii. Aruncați câteva bucăți de unt peste partea superioară a cartofilor și puneți-le într-un cuptor de 350 de grade și încălziți până când untul este topit și cartofii sunt încălziți. Notă: când faceți acest fel de mâncare cu o zi sau două în avans, scoateți-l din frigider cu aproximativ 2 până la 3 ore înainte de servire.
Coaceți într-un cuptor de 350 de grade timp de aproximativ 20 până la 30 de minute sau până când se încălzește.