Friptură prăjită la țară cu biscuiți și sos

Friptură prăjită la țară cu biscuiți și sos
Țara reteta friptură prăjită cu biscuiți și sos ar putea satisface pofta de Sud în aproximativ 1 oră și 20 de minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 83g de proteine, 125g de grăsime, și un total de 2192 calorii. Pentru $ 6.81 pe portie, această rețetă acoperă 60% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 10 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați lapte, ulei vegetal, plus 2 linguri de făină și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până drojdie ai putea urma acest curs principal cu Tort De Drojdie De Afine ca desert. Acesta funcționează bine ca un curs principal scumpe pentru valentin zi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este extraordinar. Încercați Friptură Prăjită La Țară Cu Sos, Friptură prăjită la țară cu sos, și Friptură de pui prăjită cu sos de țară pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați 1 1/2 căni de făină și 1/4 linguriță de piper într-un bol mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Presărați 1 parte a cărnii cu condimentul casei și cealaltă parte cu sarea de condimentare, apoi dragați carnea în zară și apoi făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Betisoare De Carne Cu Aromă De Pepperoni Fiecare), Tăiate în Bucăți MiciBetisoare De Carne Cu Aromă De Pepperoni Fiecare), Tăiate în Bucăți Mici
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe RăzătoareCeapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3
Încălziți 1/2 cană de ulei într-o tigaie grea la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Adăugați 2 sau 4 fripturi în uleiul încins și prăjiți până se rumenesc, aproximativ 5 până la 6 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
5
Scoateți fiecare friptură pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie pentru a se scurge. Repetați cu fripturile rămase, adăugând până la 1/4 cană mai mult ulei, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
6
Faceți sosul adăugând cele 2 linguri de făină rămasă în picăturile de tigaie, răzuind fundul cu o lingură de lemn. Se amestecă restul de 1/4 linguriță de piper și sarea. Reduceți focul la mediu și gătiți, amestecând frecvent, până când făina se rumeneste mediu și amestecul este bulbuc. Adăugați încet laptele integral și AC ' cent, dacă folosiți agitare constantă. Întoarceți fripturile în tigaie și aduceți la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți căldura la minim și așezați ceapa deasupra fripturilor. Acoperiți tigaia și lăsați să fiarbă timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Lapte Integral Sau Smântână1 Cană Lapte Integral Sau Smântână
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Biscuiți: Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Se dizolvă drojdia în apă caldă; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți GrahamBiscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
8
Se amestecă ingredientele uscate împreună.
9
Tăiați scurtarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine, Aruncați Orice Boabe Mici Sau Prea MoiAfine, Aruncați Orice Boabe Mici Sau Prea Moi
10
Adăugați drojdia și laptele de unt și amestecați bine. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și rotiți-l la grosimea dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Bomboane Life SaversBomboane Life Savers
11
Tăiați cu tăietor mic de biscuiți și așezați-l pe o foaie de copt unsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
12
Coaceți timp de 12 minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți GrahamBiscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
13
Împărțiți biscuiții în jumătate și acoperiți cu friptură prăjită la țară și stropiți cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
14
Se amestecă ingredientele împreună și se păstrează într-un recipient etanș până la 6 luni.

Ingrediente

1parmezan rasceapăceapă1Oreos dublu umplutstropi de portocale sau zahăr portocaliustropi de portocale sau zahăr portocaliu907ardei habenerotenderized carne de vită friptură rotundă (au măcelar le rula prin mașină cubing)tenderized carne de vită friptură rotundă (au măcelar le rula prin mașină cubing)591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcu 4 g de grăsime sau mai puțin pe porție (recomandat: amy's chunky tomate bisque)cu 4 g de grăsime sau mai puțin pe porție (recomandat: amy's chunky tomate bisque)1cp. legume (de exemplu, spanac)cârnați de porc fără învelișcârnați de porc fără înveliș4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfiecare nucșoară măcinată, ienibahar și cuișoarefiecare nucșoară măcinată, ienibahar și cuișoare3551 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilplus 2 linguri făină universalăplus 2 linguri făină universală1Ceapa galbena medie, tocatafăină universalăfăină universală591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfelii de castravete englezesc în formă de semilunăfelii de castravete englezesc în formă de semilună1buchetceapa verde sau 1 ceapa galbena medie, feliataceapa verde sau 1 ceapa galbena medie, feliata1cp. legume (de exemplu, spanac)plus 2 linguri de apă cu gheațăplus 2 linguri de apă cu gheață2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilplus 2 linguri de apă cu gheațăplus 2 linguri de apă cu gheață2cp. legume (de exemplu, spanac)plus 2 linguri de apă cu gheațăplus 2 linguri de apă cu gheață1Oreos dublu umplutsare de condimentesare de condimente1771 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilscurtare solidă (recomandat: Crisco)scurtare solidă (recomandat: Crisco)2Crustă: firimituri de biscuiți grahamcu migdale (40 g fiecare), tocatecu migdale (40 g fiecare), tocate1581 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 1/2 linguriță amestec de condimente1 1/2 linguriță amestec de condimente1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilapă călduțăapă călduță9461 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 cană lapte integral sau smântână1 cană lapte integral sau smântână1pachet1 1/4 cană apă caldă (112 până la 118 grade F/44 până la 48 grade C)1 1/4 cană apă caldă (112 până la 118 grade F/44 până la 48 grade C)1cp. legume (de exemplu, spanac)glutamat monosodic (recomandat: AC ' cent), opționalglutamat monosodic (recomandat: AC ' cent), opțional

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Darioush Signature Merlot cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 69 de dolari pe sticlă.
Darioush Signature Merlot
Darioush Signature Merlot
Sezonul de creștere moderat din 2008 a produs cantități mici de Merlot matur, foarte concentrat. Vinul rezultat oferă un profil de fructe întunecate dense, expresive-zmeură neagră, cireșe și smochine uscate susținute de un miez strâns de cacao întunecată, lemn dulce și cola. Taninurile dulci și suculente adaugă complexitate texturală, în timp ce un finisaj frumos și lung dezvăluie note de rozmarin, scorțișoară și cracker graham. Amestec: 90% Merlot, 5% Cabernet Sauvignon, 5% Cabernet Franc
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții4
Scor De Sănătate63
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista