Friptură Pizzaiola

Friptură Pizzaiola
Friptura Pizzaiola ar putea fi doar rețeta fără gluten, fără lactate, paleolitică și primară pe care ați căutat-o. Acest fel principal are 329 de calorii , 34 g de proteine și 14 g de grăsimi per porție. Pentru 3,11 USD per porție , această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Foodnetwork are 40 de fani. Un amestec de sare cușer, fulgi de piper, usturoi și o mână de alte ingrediente este tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de aromată. Este perfect pentru ziua indragostitilor . De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 98% , ceea ce este extraordinar. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Friptura de Entrecote cu sparanghel , Friptura de flanc cu sos de ciuperci și Friptura de flanc asiatic .

Instrucțiuni

1
Stropiți friptura peste tot cu 1/4 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
2
Încinge uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Adăugați friptura și prăjiți până se rumenește, aproximativ 2 minute pe parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
4
Transferați pe o farfurie.
5
Adăugați usturoiul în tigaie. Odată ce sfârâie, adăugați ceapa și ardeiul gras și gătiți, amestecând din când în când, până se înmoaie ușor, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Adăugați pepperoncini, roșiile, oregano, fulgi de ardei roșu și 3/4 de cană de apă și amestecați pentru a se combina. Aduceți la fiert rapid, apoi puneți friptura în sos și fierbeți, întorcându-se o dată, până când se rarește, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Legături Dulci Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Tăiate în Felii De 1/2 InchLegături Dulci Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Tăiate în Felii De 1/2 Inch
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
7
Transferați friptura pe o masă de tăiat și lăsați să se odihnească aproximativ 5 minute. Continuați să fierbeți sosul până se îngroașă, încă aproximativ 3 minute. Tăiați friptura subțire împotriva bobului și împărțiți-le în farfurii. Acoperiți cu sosul și pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
8
Serviți cu focaccia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FocacciaFocaccia
1
Calorii 318
2
Grăsimi 12 g (saturate 3 g)
3
Colesterol 51 mg
4
Sodiu 668 mg
5
Carbohidrați 16 g
6
Fibre 4 g
7
Proteine 35 g
8
Fotografie de Antonis Achilleos
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate92
Revista