Friptură la grătar și ridichi cu unt de piper negru

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura la grătar și ridichi cu unt de piper negru. Această rețetă face 6 porții cu 333 calorii, 25g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru $2.77 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Un amestec de piper măcinat grosier, ridichi, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma pene de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Baclava Rulată ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ardei-Friptură De Ton La Grătar Cu Pătrunjel-Unt De Usturoi, Friptură de ardei chinezesc (carne de vită prăjită cu ceapă, ardei și sos de piper negru), și Friptură De Piper Negru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți grătarul pentru căldură medie-mare; grătar ușor cu ulei.
Se amestecă untul, 1 linguriță de piper și 1/2 linguriță de sare kosher într-un castron mic; pus deoparte.
Condimentează friptura cu sare kosher și piper. Grătar, întorcându-se ocazional, 7-10 minute pentru mediu-rar.
Se lasă să se odihnească 5 minute, apoi se acoperă cu unt de piper.
Între timp, combinați ridichile și restul de 1 lingură de ulei într-un castron mediu; condimentează cu sare și piper kosher și aruncă pentru a acoperi. Grătiți ridichile până când sunt fragede, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Condimentați friptura cu sare de mare, feliați și serviți cu ridichi și pene de lămâie.
Per porție: 210 calorii, 19 g grăsime, 0 g fibre