Friptură la grătar și ouă cu bere și melasă

Friptură la grătar și ouă cu bere și melasă
Friptură la grătar și ouă cu bere și melasă este un fără gluten felul principal. Pentru $6.42 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 53G de proteine, 42G de grăsime, și un total de 828 calorii. Această rețetă servește 4. 65 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați fripturi de benzi, muștar, ouă la grătar și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 82%. Încercați Friptură la grătar și ouă cu bere și melasă, Friptură la grătar din New York cu sos de friptură de bere și melasă, și Melasă Friptură De Flanc La Grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Faceți sosul: într-o cratiță medie la foc mediu, topiți untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se adaugă ceapa și usturoiul și se sotează până se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
3
Adăugați restul ingredientelor sosului; se aduce la fierbere, apoi se fierbe până când sosul se reduce la 2 căni, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
4
Între timp, preîncălziți un grătar la mediu-înalt. Condimentați fripturile cu sare și piper și frecați cu uleiul. Grătar timp de 3 până la 5 minute pe fiecare parte pentru mediu-rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
FripturăFriptură
Ulei De GătitUlei De Gătit
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Lăsați să se odihnească timp de 10 minute înainte de feliere.
6
Se servește cu sosul de bere-melasă și ouăle la grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MelasăMelasă
SosSos
BereBere
OuăOuă
7
Așezați o tigaie din fontă pe grătar; adăugați picături de unt, ulei sau slănină. Crăpați ouăle și condimentați după gust (Neelys folosesc un amestec de boia, zahăr și ceapă pudră, plus sare și piper). Gatiti pana cand marginile sunt crocante, dar galbenusurile sunt inca curgatoare, 2-3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picături De SlăninăPicături De Slănină
Sare și PiperSare și Piper
Praf De CeapăPraf De Ceapă
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
UntUnt
ZahărZahăr
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
OuăOuă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
Fulgi De LegumeFulgi De Legume

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 35 de dolari pe sticlă.
Beringer Howell Munte Bancroft Ranch Merlot
Beringer Howell Munte Bancroft Ranch Merlot
Bancroft Ranch Merlot din 2006 are o culoare bogată de granat și are margini cu arome de fructe negre coapte, condimente maro și un indiciu de coajă de portocală. Taninurile sale rafinate și profunzimea aromei îl fac unul dintre cele mai memorabile vinuri ale lui Beringer Din Howell Mountain.Amestec: 93% Merlot, 4% Cabernet Sauvignon și 3% Cabernet Franc
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții4
Scor De Sănătate24
Revista