Friptură Joint Chicago Cheese Steak

Friptură Joint Chicago Cheese Steak
Friptură Joint Chicago Cheese Steak ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru 4,09 USD per porție, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 45 g de proteine, 66 g de grăsimi și un total de 894 de calorii. Poate fi savurat oricand, dar este deosebit de bun de ziua indragostitilor. Această rețetă de la Foodnetwork necesită cheddar, ochi, usturoi granulat și ulei vegetal. Această rețetă este pe placul a 24 de bucătari și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun de 43%. Rețete similare includ friptură de brânză Chicago, friptură de brânză Chicago și friptură în stil Chicago cu unt de brânză albastră.

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Se încălzește puțin ulei de canola într-o tigaie de fontă la foc mare până se încinge foarte bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si FeliataCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Feliata
Echipamente pe care le vei folosi
OchiOchi
3
Stropiți ambele părți ale coastei cu usturoi granulat, sare și piper. Reduceți căldura la mediu-mare și puneți coastele în tigaie fără a se supraaglomera. Prăjiți coastele până se rumenesc bine, aproximativ 4 minute. Întoarceți coastele și gătiți până la mediu/mediu-rar, aproximativ 4 minute. Se da deoparte, se acopera lejer cu folie si se lasa sa se odihneasca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ochi De Coastă De 8 Uncii, La Temperatura Camerei2 Ochi De Coastă De 8 Uncii, La Temperatura Camerei
Ochi Coaste Cu Os, La Temperatura CamereiOchi Coaste Cu Os, La Temperatura Camerei
Ribeye SteakRibeye Steak
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
4
Amestecă ricotta, Cheddar și provolone într-un castron și rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProvoloneProvolone
1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Încinge uleiul vegetal într-o tigaie mare antiaderență la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Adăugați ceapa și stropiți cu sare și piper. Transpirați ceapa până când se înmoaie și devine ușor auriu, aproximativ 10 minute. Pus deoparte. Tăiați subțiri ochi de coastă și puneți deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Ribeye SteakRibeye Steak
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
7
Împărțiți ceapa în 4 grămezi. Acoperiți fiecare grămadă cu un sfert din amestecul de brânză, un sfert din coasta și o rolă deschisă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ribeye SteakRibeye Steak
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
8
Lăsați brânza să se topească și prăjiți până devine totul lipicios. Scoateți cu o spatulă, răsturnați cu partea dreaptă în sus și acoperiți fiecare cu giardineră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
1 1/4 Cană De Orez Cu Bob Lung1 1/4 Cană De Orez Cu Bob Lung
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
9
Servi.

Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon

Pinot Noir, Merlot și Cabernet Sauvignon sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ați putea încerca este Blanc de Bleu Cuvee Mousseux. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
Blanc de Bleu Cuvee Mousseux
Blanc de Bleu Cuvee Mousseux
Blanc de Bleu este un vin premium din California Chardonnay, cu un plus de afine și este un vin spumant delicat rezervat sărbătorilor memorabile. Oferă arome seducătoare și efervescență aromatică proaspătă - pastelat viu cu afine. Toate acestea sunt conținute într-o sticlă impresionant de sexy, cu fler de bun gust. Fructele pentru Blanc de Bleu sunt cultivate în podgoriile liniștite din California de Nord, cunoscute pentru briza lor răcoroasă și limpede - condiții ideale pentru strugurii exclusivi și soluri care accentuează profund caracteristici aromate. Acest vin spumant se potrivește bine cu aperitive, sushi și mese foarte ușoare.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista