Friptură Joint Chicago Cheese Steak
Friptură Joint Chicago Cheese Steak ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru 4,09 USD per porție, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 45 g de proteine, 66 g de grăsimi și un total de 894 de calorii. Poate fi savurat oricand, dar este deosebit de bun de ziua indragostitilor. Această rețetă de la Foodnetwork necesită cheddar, ochi, usturoi granulat și ulei vegetal. Această rețetă este pe placul a 24 de bucătari și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun de 43%. Rețete similare includ friptură de brânză Chicago, friptură de brânză Chicago și friptură în stil Chicago cu unt de brânză albastră.
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Se încălzește puțin ulei de canola într-o tigaie de fontă la foc mare până se încinge foarte bine.
Stropiți ambele părți ale coastei cu usturoi granulat, sare și piper. Reduceți căldura la mediu-mare și puneți coastele în tigaie fără a se supraaglomera. Prăjiți coastele până se rumenesc bine, aproximativ 4 minute. Întoarceți coastele și gătiți până la mediu/mediu-rar, aproximativ 4 minute. Se da deoparte, se acopera lejer cu folie si se lasa sa se odihneasca.
Amestecă ricotta, Cheddar și provolone într-un castron și rezervă.
Încinge uleiul vegetal într-o tigaie mare antiaderență la foc mediu.
Adăugați ceapa și stropiți cu sare și piper. Transpirați ceapa până când se înmoaie și devine ușor auriu, aproximativ 10 minute. Pus deoparte. Tăiați subțiri ochi de coastă și puneți deoparte.
Împărțiți ceapa în 4 grămezi. Acoperiți fiecare grămadă cu un sfert din amestecul de brânză, un sfert din coasta și o rolă deschisă.
Lăsați brânza să se topească și prăjiți până devine totul lipicios. Scoateți cu o spatulă, răsturnați cu partea dreaptă în sus și acoperiți fiecare cu giardineră.
Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon
Pinot Noir, Merlot și Cabernet Sauvignon sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ați putea încerca este Blanc de Bleu Cuvee Mousseux. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
![Blanc de Bleu Cuvee Mousseux]()
Blanc de Bleu Cuvee Mousseux
Blanc de Bleu este un vin premium din California Chardonnay, cu un plus de afine și este un vin spumant delicat rezervat sărbătorilor memorabile. Oferă arome seducătoare și efervescență aromatică proaspătă - pastelat viu cu afine. Toate acestea sunt conținute într-o sticlă impresionant de sexy, cu fler de bun gust. Fructele pentru Blanc de Bleu sunt cultivate în podgoriile liniștite din California de Nord, cunoscute pentru briza lor răcoroasă și limpede - condiții ideale pentru strugurii exclusivi și soluri care accentuează profund caracteristici aromate. Acest vin spumant se potrivește bine cu aperitive, sushi și mese foarte ușoare.