Friptură Italiană Sănătoasă

Friptură Italiană Sănătoasă
Friptura Italiană sănătoasă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.77 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 262 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, busuioc, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Amidon De Porumb Cu Ciocolată ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Aragaz Lent Balsamic Pot Roast, O oală ziti coapte cu cârnați italieni + VIDEO, și Easy Balsamic Beef Pot Roast-Low Carb & Fără Gluten pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un cuptor olandez acoperit cu spray de gătit, friptură maro pe toate părțile; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
2
Combinați apa, usturoiul și condimentele; se toarnă peste friptură. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 2-3/4 până la 3-1/4 ore sau până când carnea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3
Aruncați frunzele de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Îndepărtați friptura pe un platou de servire; lăsați să stea 10 minute. Între timp, pentru sos, turnați picăturile de tigaie și bucățile rumenite slăbite într-o cană de măsurare; degresați și aruncați grăsimea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Transferați într-o cratiță mică.
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
6
Combinați amidonul de porumb și apa rece până se omogenizează; amestecați treptat în picături. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati timp de 2 minute sau pana se ingroasa. Feliați carnea de vită; serviți cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții10
Scor De Sănătate45
Revista