Friptură italiană
Poaie de carne italiană durează aproximativ 1 oră și 15 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 89 g de proteine, 101 g de grăsimi și un total de 1471 de calorii. Pentru 5,22 USD per porție, obțineți un fel principal care servește 4. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 1253 ar spune că a fost perfectă. Mergeți la magazin și luați ulei de măsline, frunze de pătrunjel, piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o rețetă scumpă pentru fanii mâncărurilor mediteraneene. Vă este adus de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor mare de 97%. Rețete similare includ friptura de carne italiană, chifla de carne italiană și chifla de carne italiană.
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Se încălzește 1/4 cană de ulei de măsline într-o tigaie medie la foc mediu și se adaugă usturoiul.
Se calesc 1 minut, apoi se adauga ardeii si ceapa si se calesc pana se inmoaie.
Se amestecă într-un castron mic busuiocul, pătrunjelul și ouăle, apoi se adaugă sare și piper negru.
Combinați parmezanul și pesmetul într-un alt castron mic. Combinați bine carnea, ierburile și ouăle, parmezanul și pesmetul, Worcestershire, oțetul și restul de 2 linguri de ulei de măsline într-un castron mare folosind mâinile, asigurându-vă că nu se amestecă prea mult.
Ambalați amestecul de carne într-o tavă unsă cu ulei, dacă nu aveți o tavă, formați amestecul de carne într-o formă de pâine pe o tavă de cuptor sau o tavă de copt unsă cu ulei. Acoperiți cu marinara, asigurându-vă că se întinde uniform deasupra.
Coaceți aproximativ 50 până la 60 de minute sau până când un termometru cu citire instantanee înregistrează 160 de grade F în mijlocul chiflei.
Scoatem din cuptor si lasam sa se odihneasca 5 minute. Tăiați și serviți.
Vin recomandat: Cabernet Sauvignon, Zinfandel
Cabernet Sauvignon și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Meatloaf. Friptura va funcționa cu multe vinuri roșii. Vă recomandăm ceva îndrăzneț și fructat, precum un Cabernet Sauvignon sau Zinfandel. Ai putea încerca Bodegas Naveran Dama Cava. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
![Bodegas Naveran Dama Cava]()
Bodegas Naveran Dama Cava
Unul dintre puținele Cavas vintage făcute în Spania. Dama este plină de corp, dar strălucitoare și crocantă. Moșia Naverán produce Cave de înaltă calitate din 1901. Toate Cavele făcute aici sunt din podgorii deținute și controlate de moșie. Dama este fermentată în sticlă (a la méthode champenoise) și învechită în drojdie timp de 24 de luni. Caves Navera´n este un producător de cava premium care folosește struguri cultivați în proprietate. Navera´n Dama este o capodopera Cava, o combinație de Chardonnay, care conferă vinului corp și volum, și Parellada, care conferă un caracter picant, strălucitor, care trece prin rotunjimea untoasă a Chardonnay-ului. Iubitorii de șampanie se vor bucura de acest „fizz de fermier” mediteranean cu stridii, ton crud și sushi. Aciditatea sa proaspătă completează și deserturile cu fructe, în special piersicile și portocalele feliate.