Friptură griddled rump cu năsturel, alune & Red Chilli pesto

Dacă doriți să adăugați mai multe American rețete pentru cutia dvs. de rețete, friptură de grătar cu năsturel, alune și pesto de ardei iute roșu ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă face 2 porții cu 741 calorii, 51G de proteine, și 58G de grăsime fiecare. Pentru $6.04 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 14 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Un amestec de fripturi, ulei de măsline, Nasturel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă o scor spectaculos spoonacular de 96%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Friptură cu ciuperci rapide și sos de vin roșu, Crudo de Snapper roșu cu Pesto de năsturel, și Vinete La Grătar Cu Feta, Mentă Și Ardei Iute.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 180C / ventilator 160C / gaz
Așezați alunele într-o tavă de copt, apoi prăjiți-le la cuptor timp de 5-10 minute până devin aurii (puteți prăji usturoiul pentru piure în același timp). Lăsați nucile să se răcească puțin.
Puneți nucile răcite, ardeiul iute, 50g de năsturel, 1 lingură de ulei de măsline, 1 lingură balsamică și câteva condimente într-un robot de bucătărie, apoi blitz până se toacă mărunt. Amestecul nu ar trebui să fie prea neted, ar trebui să existe încă o textură pentru nuci. Pune deoparte.
Încălziți o tigaie până la fumat fierbinte. Frecați fripturile cu puțin ulei, apoi condimentați ambele părți cu sare. Gatiti fripturile pe gratar timp de 2 minute pe fiecare parte, acest lucru va va oferi mediu rar (gatiti timp de 3 minute pentru mediu sau 4 minute pentru bine facut, daca preferati).
Scoateți din tavă, apoi așezați-vă pe o farfurie timp de 5 minute pentru a vă odihni. Se amestecă orice sucuri din friptura de odihnă în pesto-ul delicios și nu ar trebui să fie irosit.
Pentru a servi, împărțiți piureul de usturoi prăjit (rețetă, mai jos) între 2 farfurii, deasupra cu puțin năsturel, apoi așezați o friptură peste el. Acoperiți fripturile cu o lingură mare de pesto și stropiți restul de balsamic peste.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptura poate fi asociată cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Matanzas Creek Alexander Valley Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![Matanzas Creek Alexander Valley Merlot]()
Matanzas Creek Alexander Valley Merlot
O culoare Violet mediu. Arome de prune satsuma, zmeură acoperită cu ciocolată neagră și arome de ienibahar în primul rând. La gust, acesta este un Merlot clasic cu o concentrare bună. Este sărat și cu corp mediu, cu taninuri catifelate. Aromele de plăcintă cu cireșe de casă și lemn de santal sunt percepute cu ușurință la degustare.