Friptură Feliată, Ciuperci Și Ceapă Verde Cu Cartof Cald Dijon

Friptură Feliată, Ciuperci Și Ceapă Verde Cu Cartof Cald Dijon
Friptură feliată, ciuperci și ceapă verde cu cartof cald Dijon ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 8,77 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 1048 calorii, 58G de proteine, și 67g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Cap la magazin și ridica eșalotă, unt, ciuperci crimini, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Pentru a utiliza amestecul de condimente, puteți urma acest fel principal cu Pumpkin Pie Spice Cream Scones ca desert. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Salată de cartofi Dijon cu ciuperci și ceapă, Salată caldă de cartofi Dijon cu fasole verde, și Friptură feliată cu usturoi cu ceapă.

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ai putea încerca este Maddalena Merlot. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
Maddalena Merlot
Maddalena Merlot
Maddalena Merlot oferă arome de fructe coapte și condimente de stejar cu note de vanilie și anason. Aromele de fructe coapte includ prune strălucitoare și zmeură. Aromele de fructe salută palatul, iar taninurile moi încadrează textura proaspătă care acoperă gura.
DificultateGreu
Gata În1 h, 5 m.
Porții4
Scor De Sănătate51
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista