Friptură Elvețiană Maghiară
Friptura elvețiană maghiară ar putea fi doar Est-Europene rețeta pe care o căutați. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $2.31 pe portie. O porție conține 246 calorii, 28G de proteine, și 10g de grăsime. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin pentru ziua valentin. 8 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 33 minute. Dacă aveți la îndemână sare condimentată, boia de ardei, ketchup și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma semințele de chimen, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu semințe de chimen cu Dulce de Leche ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 86%, care este minunat. Încercați Friptură Elvețiană Maghiară, Friptură De Bandit Maghiar, și Friptură Elvețiană Ușoară: O Friptură Cubică Consistentă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați carnea de vită în 4 bucăți de servire.
Presărați ambele părți de carne de vită cu sare condimentată.
Pulverizați tigaie antiaderentă de 12 inci cu spray de gătit; se încălzește la foc mediu-mare. Gatiti carnea de vita in tigaie 4 pana la 8 minute, intorcand o data, pana se rumeneste.
Se amestecă roșiile, boiaua, ketchup-ul și semințele de chimion; reduceți căldura. Acoperiți și fierbeți 15 până la 20 de minute sau până când carnea de vită este fragedă. Completați fiecare porție cu smântână și arpagic.