Friptura de carne de vită cu sos de tarhon Cornichon este o fără gluten felul principal. Această rețetă servește 10. O porție conține 503 calorii, 43G de proteine, și 26g de grăsime. Pentru $ 6.25 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Mergeți la magazin și ridicați cartofi noi prăjiți, ulei vegetal, fasole și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Încercați Mușchi de vită cu sos de cremă de muștar-tarhon, Fripturi de vită cu sos de vin roșu-tarhon, și Muschiulet De Vita Cu Mustar Din Cereale Integrale Si Sos De Tarhon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Faceți carnea de vită și sosul: Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F. și condimentați filetul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare până aproape de fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
3
Adăugați friptura și gătiți, întorcându-se des, până se rumenesc pe toate părțile, 5 până la 7 minute.
4
Transferați tigaia în cuptor și prăjiți timp de 25 până la 30 de minute sau până când un termometru pentru carne introdus în centru înregistrează 130 de grade F pentru mediu rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Roșii Feliate, Opțional
Zahăr Galben și Stropi Asortați
5
Transferați friptura într-un platou încălzit și acoperiți ușor cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
6
Așezați tigaia de prăjire deasupra aragazului, având grijă să nu atingeți mânerul fierbinte cu mâinile goale.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
7
Adăugați vinul, șalotele și tarhonul uscat și dați la fiert la foc mare. Gatiti rapid, amestecand pentru a ridica orice bucati rumenite in partea de jos a tigaiei, pana se reduce la 1/4 cana.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon Uscat
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
8
Adăugați cornichonii, smântâna și orice sucuri de carne care s-au acumulat pe platou. Se fierbe timp de 3 minute mai mult. Reduceți focul la minim și amestecați untul, muștarul, tarhonul proaspăt și sarea și piperul, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Tarhon Proaspăt
Cornișon
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
9
Tăiați carnea de vită în cruce în felii groase de 1/4 inci. Aranjați decorativ carnea de vită, sosul și garnisiți pe un platou mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
10
Se servește fierbinte sau la temperatura camerei.
11
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie grea la foc moderat până la cald, dar nu fumați, apoi gătiți semințele de muștar, amestecând, până când apar și sunt 1 nuanță mai închisă, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Asezonarea Cărnii
Subţire-
1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
12
Transferați uleiul cu semințe într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
13
Se fierbe oțetul și zahărul într-o cratiță mică, amestecând, până se dizolvă zahărul, apoi se răcește 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
14
Încălziți restul de 2 linguri ulei în tigaie curățată la foc moderat până la cald, dar nu fumați, apoi gătiți ceapa, amestecând, până se rumenesc, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
15
Se ia de pe foc și se amestecă în oțet, apoi se adaugă la ulei de muștar într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Muștar
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
16
Pregătiți un castron mare de gheață și apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
Vermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
17
Gatiti fasolea intr-o oala cu apa sarata clocotita pana cand este crocanta, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
18
Se scurge într-un colizor și se scufundă în apă cu gheață pentru a opri gătitul, apoi se scurge bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
19
Aruncați fasolea cu vinetă și sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
20
Se servește la temperatura camerei sau se răcește.