Friptură de vită cu sos de hrean-muștar
Friptura de vită cu sos de hrean-muștar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și primal servește 12 și costă $1.58 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 147 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, piper crăpat, friptură de vârf și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este destul de bun. Încercați Sandwich de vită prăjită cu ceapă caramelizată și muștar granulat, maioneză de hrean, Filet de vită ars cu sos de muștar-hrean, și Friptură de vită cu sos de hrean pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Pentru a pregăti friptura de vită, combinați primele 4 ingrediente; frecați peste friptură.
Așezați friptura pe o tigaie de pui acoperită cu spray de gătit. Introduceți un termometru pentru carne în cea mai groasă porție de friptură.
Coaceți la 450 timp de 20 de minute.
Reduceți temperatura cuptorului la 300 (Nu scoateți friptura din cuptor); coaceți încă 40 de minute sau până când termometrul înregistrează 140 (mediu-rar) sau gradul dorit de coacere.
Așezați friptura pe o tăietură; acoperiți ușor cu folie.
Lăsați să stea 15 minute. (Temperatura de friptură va crește 5 la picioare.)
Tăiați friptura împotriva cerealelor în felii subțiri.
Pentru a pregăti sosul, combinați hreanul, muștarul și oțetul.
Se servește cu friptură de vită.