Friptură de vită cu sos de hrean-muștar

Friptură de vită cu sos de hrean-muștar
Friptura de vită cu sos de hrean-muștar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și primal servește 12 și costă $1.58 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 147 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, piper crăpat, friptură de vârf și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este destul de bun. Încercați Sandwich de vită prăjită cu ceapă caramelizată și muștar granulat, maioneză de hrean, Filet de vită ars cu sos de muștar-hrean, și Friptură de vită cu sos de hrean pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Pentru a pregăti friptura de vită, combinați primele 4 ingrediente; frecați peste friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze întregi De SpanacFrunze întregi De Spanac
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
3
Așezați friptura pe o tigaie de pui acoperită cu spray de gătit. Introduceți un termometru pentru carne în cea mai groasă porție de friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt MăcinatAmestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
4
Coaceți la 450 timp de 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Reduceți temperatura cuptorului la 300 (Nu scoateți friptura din cuptor); coaceți încă 40 de minute sau până când termometrul înregistrează 140 (mediu-rar) sau gradul dorit de coacere.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Așezați friptura pe o tăietură; acoperiți ușor cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Creveți SotațiCreveți Sotați
7
Lăsați să stea 15 minute. (Temperatura de friptură va crește 5 la picioare.)
8
Tăiați friptura împotriva cerealelor în felii subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
9
Pentru a pregăti sosul, combinați hreanul, muștarul și oțetul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline De Cocktail Umplute Cu PimientoMăsline De Cocktail Umplute Cu Pimiento
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
10
Se servește cu friptură de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze întregi De SpanacFrunze întregi De Spanac
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate13
Revista