Friptură de vită cu sos de Avocado

Friptură de vită cu sos de Avocado
Friptura de vită Skillet cu sos de Avocado ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și primară servește 10 și costă $1.97 pe portie. O porție conține 266 calorii, 21g de proteine, și 17g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați complet avocado, fripturi de vită, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma crema, puteți urma acest fel principal cu Înghețată De Afine ca desert. Este perfect pentru ziua valentin. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Friptură de vită cu sos de Avocado, Friptură De Tigaie Cu Sos De Ciuperci, și Friptură De Tigaie Cu Sos De Ciuperci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se toarnă 1/3 cană de pansament peste fripturi într-un vas superficial; întoarceți-vă pentru a acoperi ambele părți ale fiecărei fripturi. La frigider 30 min. la marinat. Între timp, gătiți tomatillos în 2 căni de apă fierbinte în cratiță la foc mic 15 min. sau până când tomatillos se înmoaie și pielea este fragedă. (Nu lăsați tomatillos să fiarbă.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi PepiteleCum Ar Fi Pepitele
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Scurgeți tomatillos, rezervând 1/2 cană lichid de gătit; puneți tomatillos și lichidul rezervat în blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi PepiteleCum Ar Fi Pepitele
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Adăugați avocado, 1/4 cană coriandru, 1/2 cană ceapă și usturoi; se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Arbol Uscat1 Ardei Arbol Uscat
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
4
Încălziți pansamentul rămas în tigaie mare la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Adăugați ceapa; gatiti la foc mediu 5 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
6
Scoateți din tigaie; acoperiți pentru a se încălzi.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Scoateți fripturile din marinată; aruncați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
8
Adăugați fripturi, în loturi, în tigaie; gatiti 2 min. pe fiecare parte sau până la coacere medie (160F). Întoarceți fripturile și ceapa în tigaie. Se acoperă cu sos de avocado. Gatiti la foc mic 1-2 min. sau până când sosul este încălzit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Arbol Uscat1 Ardei Arbol Uscat
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Se servește acoperit cu smântână și coriandru rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Imnul Estate Merlot Mt. Veeder Napa Valley Wine cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 99 de dolari pe sticlă.
Imnul Estate Merlot Mt. Vin Veeder Napa Valley
Imnul Estate Merlot Mt. Vin Veeder Napa Valley
cireș negru, condiment, bogat
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții10
Scor De Sănătate12
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista