Friptură de vită cu sos

Friptură de vită cu sos
Friptura de vită cu sos ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 1062 calorii, 110g de proteine, și 65g de grăsime. Pentru $ 5.56 pe portie, această rețetă acoperă 42% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 17 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare și piper, oțet de cidru, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până oțet de cidru ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Oțet ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este excelent. Încercați Friptură de vită și sos, Friptură De Vită Cu Sos, și Friptură de vită Po ' Boy cu sos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Aliniați o tigaie de 9 pe 13 pe 2 inci sau tigaia pentru broiler a cuptorului cu o foaie de folie de aluminiu grea suficient de mare pentru a înfășura complet friptura. Partea strălucitoare a foliei ar trebui să fie în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt MăcinatAmestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Presărați friptura pe toate părțile cu sare și piper și așezați-o în centrul foliei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
5
Întindeți feliile de ceapă peste vârful fripturii și turnați oțetul în jurul ei. Aduceți capetele foliei împreună și pliați de mai multe ori, apoi pliați capetele împreună pentru a închide complet friptura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
6
Se toarnă aproximativ 1 inch de apă în tigaie în jurul fripturii învelite în folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Coaceți până când carnea este furcă fragedă și maro, 3 până la 4 ore. Verificați nivelul apei din tigaie în mod regulat în timpul gătitului și completați-l dacă este necesar. Dacă sucul se scurge din sigiliile foliei în timpul prăjirii, salvați-l pentru a fi folosit la prepararea sosului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Când friptura este gata, scoateți pachetul din tava de copt și lăsați-l să se răcească câteva minute. Deschideți pachetul cu atenție pentru a păstra toate sucurile și transferați carnea pe un platou. Acoperiți cu un cort de folie pentru a-l menține cald în timp ce faceți sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
9
Turnați sucurile de prăjire într-o cană de măsurare și lăsați grăsimea să se ridice la suprafață. Îndepărtați grăsimea, rezervând 4 linguri într-o cratiță și aruncând restul. (Dacă grăsimea măsoară mai puțin de 4 linguri, adăugați suficient unt pentru a compensa diferența.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
10
Măsurați sucurile de tigaie degresate rămase și rezervați. Dacă aveți mai puțin de 2 căni, adăugați apă pentru a face 2 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
11
Adăugați făina în grăsimea din cratiță și amestecați cu un tel de sârmă pentru a face un roux. Gatiti la foc mediu-mic pana cand faina se rumeneste usor, aproximativ 1 minut. Se amestecă încet în sucurile de tigaie rezervate și se amestecă până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
12
Feliați friptura sau tăiați-o în bucăți (va fi foarte fragedă) și serviți-o cu sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate42
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista