Friptură de vită cu aragaz lent cu ceapă și cartofi

Friptură de vită cu aragaz lent cu ceapă și cartofi
Friptura de vită cu aragaz lent cu ceapă și cartofi este o fără lactate rețetă cu 6 porții. Pentru $2.73 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 561 calorii, 66g de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 45 de gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 30 de minute. Mergeți la magazin și ridicați cartofii de copt, amestecul de supă de ceapă, friptura rotundă de fund de vită și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 95%, care este mare. Rețete similare sunt Friptură de vită cu aragaz lent cu ceapă și cartofi, Friptură de vită cu aragaz lent cu cartofi copți și sos de bere fără Gluten, și Paleo Shredded Slow Cooker friptură de vită cu dovleac și Salsa + un aragaz lent Roundup și GIVEAWAY.

Instrucțiuni

1
În aragazul lent de 5 până la 6 litri, puneți ceapa. Dacă friptura de vită vine în plasă sau este legată, îndepărtați plasa sau corzile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De VităFriptură De Vită
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
2
Puneți carnea de vită pe ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
3
Așezați cartofii și usturoiul în jurul cărnii de vită. Într-un castron mic, amestecați 1 1/4 căni de bulion și amestecul de supă uscată; se toarnă peste carne de vită. (Puneți la frigider bulionul rămas.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
1 Plic (1 Uncie) Amestec De Supă De Ceapă1 Plic (1 Uncie) Amestec De Supă De Ceapă
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Capac; gatiti la foc mic setarea 9-10 ore.
5
Scoateți carnea de vită și legumele din aragaz; așezați pe platoul de servire. Acoperiți pentru a vă încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
6
Într-un castron mic, amestecați restul de 1/2 cană bulion și făina; se amestecă treptat în sucuri în aragaz. Creșteți setarea căldurii la mare. Acoperiți; gatiti aproximativ 15 minute, amestecand ocazional, pana cand sosul s-a ingrosat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
7
Serviți sosul peste carne de vită și legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
DificultateExpert
Gata În9 hrs, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate74
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista